Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε την Πορτογαλία»

«Είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε την Πορτογαλία»
Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 - 10:23

Το Ιράν πάλεψε κόντρα στην Ισπανία, ωστόσο, γνώρισε την ήττα με 1-0 και πλέον θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην Πορτογαλία για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σε δηλώσεις του τόνισε ότι τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη, όντες έτοιμοι και αποφασισμένοι για να τα καταφέρουν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η Πορτογαλία έχει πολλά αστέρια στο ρόστερ της, όμως το Ιράν παίζοντας ως ομάδα μπορεί να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε μάθει πολλά πράγματα από το προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο και γνωρίζουμε πώς να παίξουμε κόντρα στην Πορτογαλία. Το Ιράν οδηγείται από τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο και μας έχει διδάξει πώς να πολεμήσουμε τους αντιπάλους μας. Μας έχει βοηθήσει πολύ και είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε την Πορτογαλία στο τελευταίο μας ματς. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Κάναμε το καλύτερο δυνατό, αλλά νομίζω ότι δεν ήμασταν τυχεροί στο τέλος του αγώνα. Θα αγωνιστούμε για την υπερηφάνειά μας στον αγώνα με την Πορτογαλία. Η στρατηγική μας ενάντια στην Ισπανία ήταν να υπερασπιστούμε την άμυνά μας και θέλαμε να σκοράρουμε μέσω των αντεπιθέσεων. Η πορτογαλική ομάδα έχει πολλά αστέρια αλλά μπορούμε να νικήσουμε σαν ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Ανεβάζει ρυθμούς ο Γκερέρο

Ανεβάζει ρυθμούς ο Γκερέρο

Ο Ισπανός επιθετικός ακολούθησε μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού την Παρασκευή (22/06) και αναμένεται άμεσα να μπει σε φουλ ρυθμούς..

Κίνηση για το «6άρι»

Κίνηση για το «6άρι»

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει προχωρήσει για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου από τη Βραζιλία.

«Δέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού ο Κουντέ»

«Δέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού ο Κουντέ»

Οι Ισπανοί τονίζουν ότι ο Καμερουνέζος μέσος είπε το «ναι» σε πρόταση των «ερυθρόλευκων», η οποία φέρεται να είναι για αγορά και όχι για δανεισμό του παίκτη, ενώ προηγουμένως είχε απορρίψει την Χετάφε.