Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τελική ευθεία για Ζέεφελντ

Στην τελική ευθεία για Ζέεφελντ
Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 - 14:22

Τα μεγάλα... ζόρια έρχονται για τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι τη Δευτέρα (25/06) θα πετάξουν για την Αυστρία και το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται εκεί να ανεβάσει ακόμη μεγαλύτερους ρυθμούς στις προπονήσεις από αυτές που έχει κάνει στο Ρέντη, προκειμένου να μπορέσει να δουλέψει και να βελτιώσει κάποια πράγματα που θέλει στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στο Ζέεφελντ θα πάρει και κάποιες κρίσιμες και οριστικές αποφάσεις για κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου την ώρα που ο στόχος είναι να έχει ακόμη 2-3 παίκτες μαζί του, οι οποίοι θα μπορούν τη νέα σεζόν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Ο Θρύλος αναμένεται να «πετάξει» στις 08:30 το πρωί τη Δευτέρα από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Μόναχο και από εκεί θα συνεχίσει οδικώς μέχρι το Ζέεφελντ, όπου θα παραμείνει έως τις 5 Ιουλίου.

Σε αυτό το διάστημα ο 48χρονος τεχνικός και με τα φιλικά που θα πραγματοποιηθούν θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, προκειμένου να διορθώσει ότι χρειάζεται στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας του Θρύλου, με στόχο να είναι όλοι έτοιμοι στην έναρξη της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Περιμένει τον Ολυμπιακό ο Κουέγιαρ

Περιμένει τον Ολυμπιακό ο Κουέγιαρ

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει εκφράσει το πόσο πολύ θέλει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και πλέον είναι στο χέρι των Πειραιωτών αν θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Στο Ναό οι κούπες (pic)

Στο Ναό οι κούπες (pic)

Το 11ο Παγκόσμιο συνέδριο συνδέσμων πραγματοποιείται στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την επίσημη σελίδα της Θύρας 7 στο Facebook να αναρτά μία φωτογραφία με τα τρόπαια του Θρύλου.

Ο Στρακόσια φέρνει εξελίξεις για Προτό...

Ο Στρακόσια φέρνει εξελίξεις για Προτό...

Η Λίβερπουλ φέρεται να έχει κάνει πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον Θωμά Στρακόσια από τη Λάτσιο, με τον Προτό να ενδέχεται να είναι η 1η επιλογή των «λατσιάλι» τη νέα σεζόν.