Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Στον Στρατηγό μας Μιχάλη για την πολυετή προσφορά του στη Θύρα 7»

«Στον Στρατηγό μας Μιχάλη για την πολυετή προσφορά του στη Θύρα 7»
Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 - 20:58

Το μεσημέρι του Σαββάτου (23/06), πραγματοποιήθηκε το 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Εκεί έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι από περισσότερους από 200 συνδέσμους, τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα του συνεδρίου ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, τιμήθηκε από τους Συνδέσμους για την προσφορά του στο συνδεσμιακό κίνημα, στη Θύρα 7 και τον Ολυμπιακό συνολικότερα.

Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια στην αναμνηστική τιμητική πλακέτα που του απένειμαν οι εκπρόσωποι των συνδέσμων: «Στον Στρατηγό μας Μιχάλη για την πολυετή προσφορά του στη Θύρα 7».

Την πλακέτα παρέλαβε φανερά συγκινημένος ο Μιχάλης Κουντούρης ο οποίος ευχαρίστησε γι' αυτή την κίνηση αναγνώρισης και αυτό που χαρακτηριστικά είπε ήταν: «Τέτοιες βραβεύσεις είναι κίνητρο για να συνεχίζουμε και κίνητρο για τους υπόλοιπους να προσφέρουν ώστε κάποτε να αναγνωριστεί και η δική τους προσφορά στο μεγαλείο του Συλλόγου!»

Διαβάστε επίσης

«Δεν μπορεί κανείς να μας λυγίσει, γιατί και το δίκαιο και η αλήθεια της ζωής είναι με το μέρος μας»!

«Δεν μπορεί κανείς να μας λυγίσει, γιατί και το δίκαιο και η αλήθεια της ζωής είναι με το μέρος μας»!

Τα λόγια του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στο 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7. «Όλα γίνονται με όραμα και με σκληρή δουλειά», τόνισε. Μίλησε για τις μεταγραφές, το υπερσύγχρονο προπονητικό στο Ρέντη, το στάτους του συλλόγου, την εκτόξευση του Θρύλου την τελευταία 8ετία και την απογείωση του Ερασιτέχνη.