Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Κουντέ είναι πολύ κοντά στην Ελλάδα»

«Ο Κουντέ είναι πολύ κοντά στην Ελλάδα»
Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 - 22:14

Πλέον, τα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφορικά με τον Πιέρ Κουντέ και τον Ολυμπιακό έχουν όλα την ίδια πληροφορία. Κι αυτή είναι η ακόλουθη: Ο Καμερουνέζος μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό.

Το τελευταίο έρχεται από την ιστοσελίδα «granadaenjuego.com» που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Γρανάδας, της ομάδας που αγωνίστηκε ο 22χρονος χαφ τη σεζόν 2017-18 ως δανεικός από τους «ροχιμπλάνκος». Αναφέρει πώς ο ποδοσφαιριστής, που ανήκει στους Μαδριλένους, είναι «πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Ελλάδα».

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Θρύλο. Οι Ισπανοί επισημαίνουν ακόμα πώς η Γρανάδα έκανε την προσπάθειά της να τον κρατήσει για άλλη μια σεζόν, όμως αυτό ήταν αδύνατο. Διότι ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής έχει επιλέξει τους «ερυθρολεύκους» και θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

«Ζούμε σ' ένα όνειρο...»

«Ζούμε σ' ένα όνειρο...»

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά για την 8ετία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, που έχει οδηγήσει στην απογείωση του συλλόγου.

«Δεν μπορεί κανείς να μας λυγίσει, γιατί και το δίκαιο και η αλήθεια της ζωής είναι με το μέρος μας»!

«Δεν μπορεί κανείς να μας λυγίσει, γιατί και το δίκαιο και η αλήθεια της ζωής είναι με το μέρος μας»!

Τα λόγια του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στο 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7. «Όλα γίνονται με όραμα και με σκληρή δουλειά», τόνισε. Μίλησε για τις μεταγραφές, το υπερσύγχρονο προπονητικό στο Ρέντη, το στάτους του συλλόγου, την εκτόξευση του Θρύλου την τελευταία 8ετία και την απογείωση του Ερασιτέχνη.