Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιδανικός καιρός για προετοιμασία

Ιδανικός καιρός για προετοιμασία
Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 - 23:29

Ο καιρός στην Αθήνα αυτή την εποχή έχει υψηλές θερμοκρασίες και αρκετή υγρασία. Έτσι κύλησε η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, που έγινε στο Ρέντη. Από τη Δευτέρα η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα συνεχιστεί στην Αυστρία.

Στο Ζέεφελντ. Ένα μέρος που ο Θρύλος πηγαίνει αρκετά χρόνια τα καλοκαίρια για να βάλει τις βάσεις για την επόμενη, αντίστοιχα, αγωνιστική περίοδο. Η επιλογή της συγκεκριμένης περιοχής έχει να κάνει και με τις καιρικές συνθήκες.

Οι οποίες είναι ό,τι πρέπει για να κάνει προετοιμασία ένας σύλλογος. Η πρώτη εβδομάδα των «ερυθρολεύκων» εκεί, θα έχει τις καιρικές συνθήκες που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του. Το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς Κελσίου την ημέρα.

Τα δε βράδια η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 8 βαθμούς, αντίστοιχα. Επίσης, η πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας αναφέρει πώς είναι αρκετά πιθανό να έχει βροχές. Δηλαδή συνθήκες που θα επιτρέψουν στους «ερυθρολεύκους» να δουλέψουν όσο πιο καλά γίνεται.

Διαβάστε επίσης

«Ζούμε σ' ένα όνειρο...»

«Ζούμε σ' ένα όνειρο...»

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά για την 8ετία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, που έχει οδηγήσει στην απογείωση του συλλόγου.