Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελειώνει του Κουντέ...

Τελειώνει του Κουντέ...
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 - 09:42

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Πιέρ Κουντέ στον Ολυμπιακό. Ο Καμερουνέζος μέσος θέλει πάρα πολύ να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει μία πολύ καλή πρόταση στην Ατλέτικο Μαδρίτης και όλα δείχνουν ότι άμεσα θα υπάρχουν εξελίξεις.

Αυτές αναμένονται ακόμη και αύριο, Δευτέρα (25/06) με τους Πειραιώτες να προσπαθούν να κάνουν δικό τους τον 23χρονο με κανονική μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού.

Σε περίπτωση πάντως που οι «ροχιμπλάνκος» δεν προτίθεται να πουλήσουν τον παίκτη, κάτι το οποίο δεν προκύπτει μέχρι στιγμής, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα προσπαθήσουν να πάρουν τον παίκτη ως δανεικό, βάζοντας οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του.

Ο Αφρικανός χαφ μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και να δώσει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι της ομάδας του στον άξονα και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να τελειώσουν οριστικά την υπόθεση κάνοντας δικό τους τον 23χρονο.

Διαβάστε επίσης

Ετοιμάζεται για σημαντική ενίσχυση ο Θρύλος

Ετοιμάζεται για σημαντική ενίσχυση ο Θρύλος

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στο 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα στην απόκτηση κάποιων παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα.

Στον Ολυμπιακό μόνο όσοι πονάνε τη φανέλα...

Στον Ολυμπιακό μόνο όσοι πονάνε τη φανέλα...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε για ακόμη μία φορά ότι δεν θα επαναληφθούν τα λάθη της περυσινής σεζόν και στην ομάδα θα αγωνίζονται μόνο όσοι σέβονται και νοιώθουν το πόσο σημαντικό είναι να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Ζούμε σ' ένα όνειρο...»

«Ζούμε σ' ένα όνειρο...»

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά για την 8ετία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, που έχει οδηγήσει στην απογείωση του συλλόγου.