Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζεται τη Δευτέρα (25/06) η ανανέωση των διαρκείας (pic)

Συνεχίζεται τη Δευτέρα (25/06) η ανανέωση των διαρκείας (pic)
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 - 10:47

Η διαδικασία της ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται από αύριο, Δευτέρα (25/06), με τον κόσμο του Ολυμπιακού να έχει τη δυνατότητα να κλείσει θέση στο Ναό.

Οι φίλοι του Θρύλου έχουν δείξει πολύ μεγάλη… δίψα για να βρίσκονται και τη νέα σεζόν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, με τη ζήτηση των διαρκείας να είναι άκρως ικανοποιητική.

Γι’ αυτό τον λόγο δόθηκε και παράταση στις ανανεώσεις των διαρκείας από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και έτσι ο κόσμος του Θρύλου θα μπορεί και αύριο να ανανεώσει το διαρκείας του.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από τις 10:00-18:00 στους ΓΑΥΡΟΥΣ, ενώ υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη (26/6) (10:00 - 18:00) θα μπορούν να αλλάξουν θέση όσοι ανανέωσαν το εισιτήριο διαρκείας τους, ΜΟΝΟ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με την προσκόμιση της απόδειξης και της κάρτας διαρκείας (ένας κάτοχος μπορεί να φέρει και άλλων κατόχων).

Από την Τετάρτη (27/06) όλοι οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να κλείσουν θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης», αποτελώντας για ακόμη μία σεζόν τον 12ο παίκτη του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Στηρίζει το ελληνικό στοιχείο!

Στηρίζει το ελληνικό στοιχείο!

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Ζέεφελντ της Αυστρίας με 16 Έλληνες παίκτες από τους 26 συνολικά, ενώ ακόμη 3 Έλληνες αναμένεται να προστεθούν τις επόμενες ημέρες στην ομάδα.

Στον Ολυμπιακό μόνο όσοι πονάνε τη φανέλα...

Στον Ολυμπιακό μόνο όσοι πονάνε τη φανέλα...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε για ακόμη μία φορά ότι δεν θα επαναληφθούν τα λάθη της περυσινής σεζόν και στην ομάδα θα αγωνίζονται μόνο όσοι σέβονται και νοιώθουν το πόσο σημαντικό είναι να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ετοιμάζεται για σημαντική ενίσχυση ο Θρύλος

Ετοιμάζεται για σημαντική ενίσχυση ο Θρύλος

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στο 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα στην απόκτηση κάποιων παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα.