Ντουντούκα
Θρύλε μπορείς, μπορείς, μπορείς να προκριθείς!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Η εποχή που τα γιουσουφάκια έτρωγαν με χρυσά κουτάλια, τελειώνει...»

«Η εποχή που τα γιουσουφάκια έτρωγαν με χρυσά κουτάλια, τελειώνει...»
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 - 14:00

Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πήρε θέση για αυτούς που προσπάθησαν να βρουν κάτι αρνητικό από την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η εποχή με τα γιουσουφάκια που έτρωγαν με χρυσά κουτάλια τελειώνει κάτι το οποίο έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν και οι ίδιοι.

Επίσης, υπογράμμισε ότι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα μόνο γέλιο προκαλούν σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού, ενώ υπογράμμισε ότι καταλαβαίνει ότι τους πειράζουν οι τίτλοι και οι επιτυχίες των «ερυθρόλευκων», όταν εκείνοι πρέπει να είναι αρεστοί σε αυτούς που τους πληρώνουν, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε.

Τέλος, υποστήριξε ότι όλοι οι Ολυμπιακοί είναι ενωμένοι σαν μία γροθιά, κάτι το οποίο είναι λογικό να τους πειράζει.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Καλά που υπάρχουν τα γουσουφάκια να μας διασκεδάζουν και ξεκινάει ωραία η Κυριακή μας! Έπεσαν με τα μούτρα να βρουν κάτι αρνητικό στη χθεσινή παρουσία Μαρινάκη και έγραψαν ένα κάρο αρλούμπες πάλι! Ψέμματα μαζί με ότι απέμεινε από τις ονειρώξεις τους. Καταλαβαίνω ότι σας πείραξε η αποθέωση Μαρινάκη. Καταλαβαίνω ότι σας πειράζουν οι ΤΙΤΛΟΙ περισσότερο και το ότι όταν εμείς γράφουμε ιστορία εσείς πρέπει να κάνετε... ισορροπία για να είστε αρεστοί σε αυτόν που σας πληρώνει!

Αλλά να φτάσετε να γράφετε ότι τα είχαμε καλά με την κυβέρνηση Σαμαρά που είχε γίνει χαμός, με ξεπερνάει. Επίσης καταλαβαίνω ότι ενοχληθήκατε και για την στήριξη συνολικά των Αγγελόπουλων. Θα θέλατε να είμαστε απέναντι. Το κατανοώ σαν πολιτική σας, κατανοήστε και εσείς αυτό: ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. Θα μας βρείτε να διαφωνούμε να έχουμε άλλες απόψεις, αλλά την ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ!

Υγ.: Κατανοήστε και κάτι ακόμα. Αυτά που νομίζετε ότι γράφετε και μας πειράζουν μας κάνουν να γελάμε μέχρι δακρύων. Συνεχίστε. Όσο έχετε ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι η εποχή που τα γιουσουφάκια έτρωγαν με χρυσά κουτάλια, τελειώνει...».

Διαβάστε επίσης

Στηρίζει το ελληνικό στοιχείο!

Στηρίζει το ελληνικό στοιχείο!

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Ζέεφελντ της Αυστρίας με 16 Έλληνες παίκτες από τους 26 συνολικά, ενώ ακόμη 3 Έλληνες αναμένεται να προστεθούν τις επόμενες ημέρες στην ομάδα.