Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός απογειώθηκε, ο ΠΑΟ συρρικνώθηκε!

Ο Ολυμπιακός απογειώθηκε, ο ΠΑΟ συρρικνώθηκε!
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 - 20:34

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια που ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι στην ηγεσία του συλλόγου έχει απογειωθεί. Διανύει την καλύτερη περίοδο της ιστορίας του.

Στην υψηλότερη θέση στην κατάταξη της UEFA το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο δε Ερασιτέχνης κατέκτησε δύο ευρωπαϊκούς τίτλους σε μια σεζόν, σε πόλο Ανδρών και βόλεϊ Γυναικών, αντίστοιχα.

Στο διάστημα από το 2011 έως και το 2018, ο Ολυμπιακός απογειώθηκε, ενώ ο ΠΑΟ συρρικνώθηκε! Πώς αποδεικνύεται αυτό; Ο Ολυμπιακός σε ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνη κατέκτησε σε αυτό το διάστημα 70 τίτλους!

Αριθμοί που προκαλούν θαυμασμό, όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και στο εξωτερικό. Την ίδια ώρα τι έκανε ο βασικός αντίπαλος; Ο ΠΑΟ, λοιπόν, πήρε μόλις τρεις τίτλους σε αυτό το διάστημα. Διαφορά 67 τροπαίων ανάμεσα στους δύο «αιώνιους».

Ως το 2011 ο μεν Θρύλος είχε κατακτήσει 142 τίτλους, ο δε ΠΑΟ είχε 95. Η διαφορά τους ήταν 47 σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο και τον Ερασιτέχνη. Σε αυτά τα «χρυσά» χρόνια που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ηγείται του Θρύλου, οι τίτλοι που κατέκτησαν οι δύο σύλλογοι ήταν 70-3!

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον 212. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει 98. Η διαφορά των «ερυθρολεύκων» με τους «πράσινους» έχει εκτοξευτεί πλέον στους 114 τίτλους! Με τον Ολυμπιακό διαρκώς να γιγαντώνεται, με μεγαλώνει και να γράφει νέες σελίδες στην ένδοξη ιστορία του.

Διαβάστε επίσης

Θρύλε των γηπέδων!

Θρύλε των γηπέδων!

Ο Ολυμπιακός είναι το κορυφαίο κλαμπ παγκοσμίως. Κάνει πρωταθλητισμό σε 20 διαφορετικά αθλήματα.