Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμάζουν υποδοχή στο Μόναχο

Ετοιμάζουν υποδοχή στο Μόναχο
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 - 21:54
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Όταν ο Ολυμπιακός πάει, τα καλοκαίρι, για προετοιμασία στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, το ταξίδι περιλαμβάνει την άφιξη στο αεροδρόμιο του Μονάχου και εν συνεχεία την οδική μετακίνηση για την αυστριακή πόλη. Αυτό θα συμβεί και το πρωί της Δευτέρας, 25 Ιουνίου, όταν η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα φτάσει εκεί. Για τα μέλη της Θύρας 7 του Μονάχου είναι μια ιδιαίτερη στιγμή.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχουν ραντεβού με την ομάδα του Ολυμπιακού. Είναι πάντα στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τους παίκτες του Θρύλου, την τεχνική ηγεσία και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Να καλωσορίσουν την ομάδα, πριν μεταβεί στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αυτό θα συμβεί και το πρωί της Δευτέρας. Η πτήση που θα μεταφέρει τους «ερυθρολεύκους» αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Βαυαρίας λίγο μετά τις 10:00 τοπική ώρα (11:00 ώρα Ελλάδας). Τα μέλη της Θύρας 7 Μονάχου έχουν δώσει ραντεβού από τις 10:00, στο terminal 2, για να υποδεχθούν την ομάδα του Ολυμπιακού και να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης

Θρύλε των γηπέδων!

Θρύλε των γηπέδων!

Ο Ολυμπιακός είναι το κορυφαίο κλαμπ παγκοσμίως. Κάνει πρωταθλητισμό σε 20 διαφορετικά αθλήματα.