Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τελική ευθεία για τα deal!

Στην τελική ευθεία για τα deal!
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 - 23:56
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το πρωί της Δευτέρας η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί για το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν στην Αυστρία ως τις 5 Ιουλίου, ενώ θα δώσουν και τα δύο πρώτα φιλικά με την Βάτενς και την Μποτοτσάνι. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θα δουλεύουν για τη νέα σεζόν. Αλλά αρκετή δουλειά θα έχουν αυτές τις ημέρες και τα διοικητικά στελέχη του Θρύλου.

Το προσεχές διάστημα είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Οι επαφές, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις είναι συνεχείς, με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν, όπως έχει αναφέρει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα το gavros.gr πολλές υποθέσεις. Με μοναδικό στόχο να κλείσουν αυτά τα ανοικτά «μέτωπα», να υπάρξει οριστική συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν και να μπορέσει ο Πορτογάλος προπονητής να έχει σύντομα τα νέα αποκτήματα που θα έρθουν στη διάθεσή του.

Εκτός από την περίπτωση του Πιέρ Κουντέ που είναι πολύ προχωρημένη και έχει μπει στην τελική της ευθεία, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι σε ανοικτή… επικοινωνία με παίκτες τόσο για τη θέση του κεντρικού αμυντικού όσο και ενός ακόμα αμυντικού μέσου. Ονόματα έχουν ακουστεί πολλά και για την άμυνα και για τη μεσαία γραμμή. Εκεί το τελευταίο είναι του Γκάμπριελ, του 25χρονου Βραζιλιάνου της Κορίνθιας. Πρέπει να τονιστεί επίσης πώς όλο αυτό το διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε επαφή και για έναν ακόμα εξτρέμ, ενώ υπάρχει και το θέμα του Ισπανού τερματοφύλακα Κουεγιάρ που θέλει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, το Σάββατο, στην ομιλία του στο 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, είχε τονίσει για το θέμα των μεταγραφών: «Η ομάδα μας θα ενισχυθεί και θα έρθουν και κάποιοι παίκτες το αμέσως επόμενο διάστημα». Κάτι που δείχνει τη θέληση όλων στον Ολυμπιακό για να κλείσουν άμεσα αυτές οι υποθέσεις.

Διαβάστε επίσης

Στο Ζέεφελντ ο Θρύλος

Στο Ζέεφελντ ο Θρύλος

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί την Δευτέρα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.