Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κοντά σε συμφωνία Ολυμπιακός και Κουέγιαρ»

«Κοντά σε συμφωνία Ολυμπιακός και Κουέγιαρ»
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 - 13:09

Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τον Ιβάν Κουέγιαρ, σύμφωνα με την «Marca». Η ισπανική εφημερίδα στην ηλεκτρονική της μορφή τονίζει ότι αν και ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές και δεν έχει κλείσει η μεταγραφή του στον Θρύλο, ο 34χρονος πορτιέρο θα πιάσει τελικά Λιμάνι.

Ο Ισπανός γκολκίπερ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, η Λεγκανές, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, έχει καλές σχέσεις με τους «ερυθρόλευκους», στους οποίους πριν από μερικές ημέρες έδωσε τον Γκερέρο, και έτσι όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του 34χρονου στον Θρύλο.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται, λοιπόν, εξελίξεις και στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς ο Ολυμπιακός τρέχει ακόμη αρκετές περιπτώσεις, ώστε να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Έφτασε στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

Έφτασε στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

Η αποστολή του Θρύλου έφτασε πριν από λίγη ώρα στην γερμανική πόλη, από όπου θα μεταβεί οδικώς για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο των «ερυθρόλευκων».