Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ερυθρόλευκη «τρέλα» διαρκείας

Ερυθρόλευκη «τρέλα» διαρκείας
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 - 21:26
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έδειξαν για μια ακόμα φορά την αγάπη τους για τον Θρύλο. Το απόγευμα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας για τους περσινούς κατόχους.

«Τρέλα» των ΓΑΥΡΩΝ, καθώς οι ανανεώσεις έφτασαν τις 9.000! Ένα νούμερο εντυπωσιακό, ένας αριθμός εισιτηρίων διαρκείας που είναι πολύ κοντά στον αντίστοιχο περσινό.

Από Τετάρτη πλέον τα εισιτήρια διαρκείας είναι ελεύθερα για όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Θα είναι δηλαδή στη διάθεση των νέων κατόχων για να τα προμηθευτούν και να εξασφαλίσουν από τώρα τη θέση τους στις εξέδρες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Όλα αυτά ενώ απομένει σχεδόν ενάμιση μήνας για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων». Με το ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, που θα είναι στον Πειραιά είτε στις 9 είτε στις 16 Αυγούστου.

Ολυμπιακέ μαζί που έλεγε και το μότο της καμπάνιας των εισιτηρίων διαρκείας για τη φετινή σεζόν και οι ΓΑΥΡΟΙ δείχνουν πώς θα είναι, όπως πάντα, δυναμικά στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας του.

Διαβάστε επίσης

Ζέεφελντ, ημέρα πρώτη...

Ζέεφελντ, ημέρα πρώτη...

Το απόγευμα οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν επί αυστριακού εδάφους. Το πρόγραμμα περιλάμβανε πολλή μπάλα.