Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κουντέ και Μασούρας οι επόμενοι...

Κουντέ και Μασούρας οι επόμενοι...
Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 - 09:59

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης σχετικά με την περίπτωση του Πιέρ Κουντέ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει μία πάρα πολύ καλή πρόταση στην ισπανική ομάδα, ο Καμερουνέζος μέσος έχει εκφράσει το πόσο πολύ του αρέσει η προοπτική του Θρύλου και όλα δείχνουν ότι άμεσα θα υπάρχει αίσιο τέλος στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο 23χρονος, λοιπόν, όπως όλα φαίνονται βρίσκεται κοντά στο να πιάσει Λιμάνι, ενώ την ίδια ώρα κλεισμένος θεωρείται και ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΛ, Γιάννης Μασούρας.

Στη Λάρισα τη χθεσινή ημέρα, Δευτέρα (25/06) έκαναν λόγο ότι η υπόθεση έχει τελειώσει και αναμένεται άμεσα να ντυθεί και εκείνος στα «ερυθρόλευκα».

Ο Θρύλος φαίνεται ότι είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τις δύο αυτές μεταγραφές, ενώ παράλληλα τρέχει και άλλα μεταγραφικά χτυπήματα για τη θέση του στόπερ, του επιθετικού, του χαφ, αλλά και του τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης

Απίστευτη... δίψα των ΓΑΥΡΩΝ!

Απίστευτη... δίψα των ΓΑΥΡΩΝ!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει την αγάπη του προς την ομάδα και ότι θα βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στο πλευρό της. Ήδη έχουν φύγει 9.000 εισιτήρια διαρκείας και έπεται και συνέχεια!

Εκπληκτικός Καρίμ (vid)

Εκπληκτικός Καρίμ (vid)

Μπήκε στο 76’ του ματς με την Πορτογαλία, ευστόχησε σε πέναλτι (90’+3) και τόνωσε την επίθεση του Ιράν. Βασικός ο Χατζισαφί.