Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα φανέλα

Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα φανέλα
Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 - 17:30
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται και η κλεψύδρα αδειάζει... Δεν έχει μείνει μεγάλο διάστημα για τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του Ολυμπιακού. Τη φανέλα του θα φορέσει ο Θρύλος τη σεζόν 2018-19. Μην ξεχνάμε ότι κάθε καλοκαίρι υπάρχει μεγάλη προσμονή στις τάξεις των ΓΑΥΡΩΝ για τη νέα εμφάνιση.

Ο Θρύλος συνεχίζει τη συνεργασία του με την Adidas και η προεργασία που έγινε ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την συγκεκριμένη εταιρεία για τη φανέλα της νέας χρονιάς, έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σύμφωνα με πληροφορίες.

Το θέμα είναι στην τελική του ευθεία και πολύ σύντομα θα παρουσιαστεί η νέα φανέλα. Στα πρότυπα των ομάδων του εξωτερικού, των μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης. Λίγη υπομονή ακόμα και πολύ σύντομα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια. Το σίγουρο είναι ένα...

Όσοι έχουν δει τις νέες εμφανίσεις, λένε τα καλύτερα. Η βασική εμφάνιση φέτος είναι ακόμα καλύτερη από τις προηγούμενες, ενώ σίγουρα στους οπαδούς του Θρύλου θα κάνουν... κλικ τόσο η δεύτερη όσο και η τρίτη. Είπαμε... Η κλεψύδρα αδειάζει και μαζί της και ο χρόνος για την παρουσίαση της νέας φανέλας...

Διαβάστε επίσης

Εκκίνηση με πολλή τακτική

Εκκίνηση με πολλή τακτική

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την αρχή της προετοιμασίας θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού.