Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστώ πολύ τον Θεό»

«Ευχαριστώ πολύ τον Θεό»
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 - 00:29

To πρώτο του γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο πανηγύρισε την περασμένη Δευτέρα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Πορτογαλία, ο φορ του Θρύλου έδειξε... ολύμπια ψυχραιμία από την άσπρη βούλα και έδωσε τον βαθμό, αλλά όχι και την πρόκριση στο Ιράν!

Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο 28χρονος επιθετικός εξέφρασε την χαρά του για το τέρμα που πέτυχε, όμως όχι και για το αποτέλεσμα. «Η νύχτα αυτή θα μπορούσε να είναι ιστορική» είπε αρχικά.

«Ήταν πραγματικά λυπηρό. Νομίζω, ότι θα στεναχωριόμαστε για αυτό το παιχνίδι για αρκετά χρόνια. Ελπίζω, να πήραμε ένα μάθημα από αυτή τη συμμετοχή. Προσωπικά, είμαι υπερήφανος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας! Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι με αυτούς τους συμπαίκτες και με αυτό τον προπονητή», πρόσθεσε.

«Βρεθήκαμε μεταξύ των κορυφαίων ομάδων του κόσμου, τα δώσαμε όλα και είχαμε την ευκαιρία να προκριθούμε. Είδαμε το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας στα ματς που παίξαμε. Μπορούσαμε να προκριθούμε ακόμα και ως πρώτη ομάδα! Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ο κόσμος μας χρειαζόταν τη νίκη και την πρόκριση της Εθνικής ομάδας, η οποία δυστυχώς δεν ήρθε», συμπλήρωσε.

Σχετικά με το γκολ του, τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ το Θεό για το γκολ που πέτυχα! Με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Φυσικά, θα ήταν καλύτερα αν πηγαίναμε στην επόμενη φάση. Πραγματικά απολογούμαστε στον λαό του Ιράν, που δεν τα καταφέραμε».

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης