Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος του Θρύλου θα είναι ξανά εκεί!

Ο κόσμος του Θρύλου θα είναι ξανά εκεί!
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 - 13:00

«Τρέλα» διαρκείας από τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε στην πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για όλους την αγάπη του προς την ομάδα, την οποία θα στηρίξει και τη νέα σεζόν με όλες του τις δυνάμεις.

Οι ΓΑΥΡΟΙ θα αποτελέσουν και τη νέα χρονιά την ασπίδα του Θρύλου και τον 12ο παίκτη της ομάδας, βοηθώντας τον να επιστρέψει στις επιτυχίες και στην κορυφή, εκεί δηλαδή που ανήκει.

Οι αριθμοί για τη δίψα… του κόσμο του Ολυμπιακού μιλούν από μόνοι τους, καθώς 9.000 θέσεις έχουν βρει ήδη κάτοχο από τις ανανεώσεις διαρκείας, ενώ άκρως θετική ήταν και η πρώτη ημέρα της διάθεσης των διαρκείας για όλους τους φίλους της ομάδας.

Ο αριθμός των κατόχων διαρκείας τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανέβει σημαντικά, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να μπορεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00 να κλείνει θέση στο Ναό.

Οι ΓΑΥΡΟΙ στέλνουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για τη νέα χρονιά και δείχνουν το πόσο πολύ αγαπούν την ομάδα, στην οποία θα βρίσκονται ξανά στο πλευρό της.

Ο κόσμος του Θρύλου θα είναι ξανά εκεί, στο «Γ. Καραϊσκάκης», όσο και αν κάποιοι ήλπιζαν για το αντίθετο.

Η «τρέλα» των φίλων της ομάδας αναμένεται να συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να μπορέσουν να εξασφαλίσουν μια θέση κοντά στην ομάδα σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της.

Διαβάστε επίσης