Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καθοριστική ημέρα για Κουντέ

Καθοριστική ημέρα για Κουντέ
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 - 19:33

Το θέμα του Πιέρ Κουντέ παραμένει στο προσκήνιο και δεν έχει «κλείσει» ακόμα για τον Ολυμπιακό. Αλλά είναι δεδομένο πώς αυτή η ιστορία έχει καθυστερήσεις. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να είναι στην πατρίδα του, το Καμερούν, περιμένοντας από την πλευρά της Ατλέτικο Μαδρίτης να δει τι θα κάνει. Από την άλλη, έχει εκφράσει και δημόσια τη θέση του πώς θέλει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Αλλά ακόμα το θέμα είναι ανοικτό και δεν έχει τελειώσει!

Μια καθυστέρηση που δεν βοηθά τον Ολυμπιακό υπό την έννοια ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει όσο το δυνατόν νωρίτερα τους νέους παίκτες στην προετοιμασία, για να δουλέψει μαζί τους, να μπουν στο κλίμα της ομάδας και να ενσωματωθούν στο μέγιστο βαθμό.

Οι «ερυθρόλευκοι» εντός της ημέρας θα έχουν νέα επικοινωνία με την πλευρά των «ροχιμπλάνκος» για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Με στόχο να δώσει τα… χέρια και το deal να ολοκληρωθεί. Από τη στιγμή, μάλιστα, που και ο ίδιος ο παίκτης είναι «ζεστός» με την προοπτική του Θρύλου, αυτό είναι σημαντικό στοιχείο για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης