Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πόλη Αρντεμπίλ τίμησε τον Ανσαριφάρντ

Η πόλη Αρντεμπίλ τίμησε τον Ανσαριφάρντ
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 - 07:46
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, όπως και η εθνική ομάδα του Ιράν, επέστρεψαν στη βάση τους, μετά τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Εκεί όπου οι Ιρανοί, σε ένα πολύ δύσκολο γκρουπ με Ισπανία, Πορτογαλία και Μαρόκο άγγιξαν την πρόκριση στους «16» αλλά στάθηκαν άτυχοι στο φινάλε του ματς με την «παρέα» του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο ματς αυτό, πάντως, ο επιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε. Στη γενέτειρά του, την πόλη Αρντεμπίλ, ο Καρίμ θεωρείται ήρωας για ό,τι πέτυχε. Για το γεγονός ότι είναι μεταξύ των αρχηγών της Εθνικής του, για το γεγονός ότι πέτυχε γκολ σε Μουντιάλ. Συνολικά για την παρουσία του με το εθνόσημο.

Έτσι διοργάνωσαν εκδήλωση για να τον τιμήσουν. Αυτή έλαβε χώρα στο στάδιο Ταχτίν όπου αξιωματούχοι της περιοχής και πλήθος κόσμου υποδέχθηκαν και τίμησαν τον επιθετικό του Θρύλου. Σε ειδική εκδήλωση για να του δείξουν πόσο πολύ εκτιμούν όσα έχει κάνει, κυρίως όμως ότι εκπροσωπεί ιδανική την πόλη από την οποία κατάγεται!

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Καρίμ υπογράμμισε πώς «είμαι περήφανος που είμαι Ιρανός και για το γεγονός ότι δώσαμε χαρά στους Ιρανούς με την παρουσία μας στον Παγκόσμιο Κύπελλο, στη Ρωσία. Αυτή η χαρά που δώσαμε στο λαό μας δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Και θα κάνω πάντα ό,τι καλύτερο μπορώ για να δίνω και εγώ με τις εμφανίσεις μου, τη δυνατότητα στους συμπατριώτες μου να χαμογελούν με την εθνική μας ομάδα».

Δεν ξέχασε πάντως και τις τοπικές αρχές και τον κόσμο της πόλης Αρντεμπίλ για την εκδήλωση που διοργάνωσαν προς τιμή του. Με τον φορ του Θρύλου να σχολιάζει πώς «είμαι περήφανος για την Αρντεμπίλ. Για το γεγονός ότι κατάφερα να φτάσω ψηλά και να ακουστεί το όνομά της και θέλω να κάνω όλο τον κόσμο εδώ χαρούμενο. Αυτός είναι ο στόχος μου».

Με τον πρόεδρο του περιφέρειας, Σαάρ Νοτσάς, να σχολιάζει ότι «Η παρουσία του Ανσαριφάρντ είναι μεγάλη τιμή για τη χώρα μας. Εκτιμούμε τόσο τις δικές του προσπάθειες όσο και των συμπαικτών του στα γήπεδα της Ρωσίας. Είναι ο δικός ήρωας και είμαστε περήφανοι για εκείνον. Μέσα από τη δική του προσπάθεια έχει αναδειχθεί και το ποδόσφαιρο της Αρντεμπίλ και η περιοχή μας. Ήρθαμε όλοι εδώ για να τον τιμήσουμε και ελπίζουμε ο Καρίμ να συνεχίσει να μας κάνει περήφανος, με την ιστορία που γράφει για το ιρανικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Στο Ζέεφελντ ο Μασούρας

Στο Ζέεφελντ ο Μασούρας

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού μεταβαίνει στην Αυστρία για να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.