Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συστήνονται οι... νέοι στον κόσμο του Θρύλου

Συστήνονται οι... νέοι στον κόσμο του Θρύλου
Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 - 10:04

Το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν δίνει σήμερα, Σάββατο (30/06) στις 18:00 ώρα Ελλάδος, ο Ολυμπιακός κόντρα στην αυστριακή Βάτενς.

Το συγκεκριμένο φιλικό θα έχει ξεχωριστή σημασία για κάποιους ποδοσφαιριστές, καθώς θα πραγματοποιήσουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Θρύλου.

Τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού αναμένεται να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα και να συστηθούν στον κόσμο των Πειραιωτών.

Φυσικά, ακόμη είναι πολύ νωρίς για τους φίλους της ομάδας για να βγάλουν πλήρη συμπεράσματα για τους νέους παίκτες του Θρύλου, ωστόσο, θα πάρουν μία γεύση από τις δυνατότητές τους.

Οι παίκτες που αναμένεται να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα της νέας τους ομάδας είναι οι Μαντί Καμαρά, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και Δημήτρης Μάνος. Φυσικά, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα προσεχθούν και εκείνοι που επέστρεψαν από δανεισμούς στην ομάδα και οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μεγάλες φιλοδοξίες με τη βελτίωσή τους, την οποία περιμένουν να δουν και οι φίλοι της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Επιμένουν οι Ιταλοί για Ομάρ

Επιμένουν οι Ιταλοί για Ομάρ

Η Μπολόνια συνεχίζει να εξετάζει την απόκτηση του αμυντικού του Ολυμπιακού σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα.