Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήρθα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα»

«Ήρθα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα»
Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018 - 16:03

Ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Βάτενς ήταν ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος σκόραρε δύο πολύ όμορφα γκολ, σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την αυστριακή ομάδα μίλησε στην κάμερα της Nova για τις πρώτες του στιγμές στη νέα του ομάδα.

Ο σέντερ φορ του Θρύλου υπογράμμισε ότι νιώθει πολύ άνετα στους Πειραιώτες, ενώ επισήμανε ότι ήρθε στον Ολυμπιακό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Επίσης, υποστήριξε ότι σίγουρα είναι σημαντικά τα δύο γκολ που σημείωσε, όμως, για εκείνον ήταν ένα είδους προπόνησης ο αγώνας, ενώ αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Σιόβα τον οποίο γνωρίζει από την κοινή του θητεία στην Λεγκανές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθω πάρα πολύ άνετα από την πρώτη ημέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα και ο κόσμος με έχουν υποδεχτεί πολύ καλά. Για εμένα ήταν σαν μία προπόνηση ακόμη και προχωράμε στη δουλειά μας».

Για τα δύο γκολ που πέτυχε:

«Είναι σημαντικό που παίζουμε τα φιλικά παιχνίδια για να περάσουν οι προπονητές μας τις ιδέες τους. Εμείς δουλεύουμε γι’ αυτά που θέλει ο προπονητής. Σίγουρα είναι σημαντικό να σκοράρει ένας επιθετικός, αλλά όπως είπα και πριν για εμένα είναι ακόμη μία προπόνηση».

Για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό:

«Έρχομαι από ένα πολύ σκληρό πρωτάθλημα, όπως είναι το Ισπανικό, αλλά εγώ θέλω να κερδίσω και να γίνω πρωταθλητής. Γι’ αυτό ήρθα σε μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός που πάντα παίζει για το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό μ’ αρέσει αυτό το κίνητρο και γι’ αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Σιόβα:

«Ναι. Είναι ένας πολύ καλός φίλος. Από την πρώτη ημέρα που ήρθε στη Λεγανές έλεγε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να έρθω στον Ολυμπιακό γιατί αυτά πραγματικά που μου έλεγε ήταν πάρα πολύ ωραία. Μου έλεγε συνεχώς ότι έπρεπε να έρθω».

Διαβάστε επίσης

Η δουλειά συνεχίζεται...

Η δουλειά συνεχίζεται...

Κυριακή πρωί στο γήπεδο για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του, με πολλές νέες παρουσίες στην προπόνηση.

«Να συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα» (vid)

«Να συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα» (vid)

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε μετά το τέλος της πρώτης του αναμέτρησης με τη φανέλα του Ολυμπιακού και τόνισε ότι το σημαντικό είναι να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά απ’ όλους.