Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δουλειά συνεχίζεται...

Η δουλειά συνεχίζεται...
Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018 - 17:07

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Θρύλος έδωσε το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας, με αντίπαλο την Βάτενς. Αλλά η δουλειά στο Ζέεφελντ συνεχίζεται. Είναι η περίοδος που οι «ερυθρόλευκοι» θα βάλουν τις βάσεις για τη νέα σεζόν. Έτσι και την Κυριακή το πρωί βρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν… χαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές του.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι 4 «νέοι» για τον Θρύλο. Αφενός ο Γιάννης Μασούρας που έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στην Αυστρία, αφετέρου οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης και Στέφανος Ευαγγέλου που ενσωματώθηκαν το Σάββατο με την αποστολή. Όλοι τους πήραν μέρος κανονικά στην προπόνηση.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις επάνω στην κατοχή της μπάλας και την καλή κυκλοφορία. Όπως και άλλα κομμάτια όπως είναι οι ασκήσεις κατοχής και πίεσης στον αντίπαλο, σε μικρό χώρο. Είδαμε και στο ματς με την Βάτενς τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς που ζητούσε από τους παίκτες του να πιέζουν ψηλά.

Επιπλέον, η δουλειά είχε να κάνει με τους συνδυασμούς και το επιθετικό κομμάτι. Δηλαδή τόσο τη δημιουργία των φάσεων όσο και τα τελειώματα. Εκεί πάνω ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε μεγάλο βάρος, καθώς θεωρεί πώς είναι πολύ σημαντικό να παράγει πολλές φάσεις η ομάδα του, ώστε να αυξάνονται οι πιθανότητες να απειλεί, ουσιαστικά, την αντίπαλη εστία.

Διαβάστε επίσης

Προσέχουν τον Καμαρά

Προσέχουν τον Καμαρά

Προφυλάχθηκε ο νεαρός μέσος που γυμνάστηκε ατομικά, καθώς αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του φιλικού με την Βάτενς.