Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν έτοιμος από καιρό!

Σαν έτοιμος από καιρό!
Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018 - 01:03
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε την Κυριακή το πρωί την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό. Είναι χαρακτηριστικό πώς ο διεθνής εξτρέμ έδειξε με το… καλημέρα πώς έχει εγκλιματιστεί στο Θρύλο. Ήταν ορατό από τις κινήσεις του, από τη στάση του, από την εν γένει συμπεριφορά του. Έδειχνε πώς ήταν έτοιμος από καιρό να μπει στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων».

Το πρώτο και πιο σημαντικό από όλα είναι πώς ο 32χρονος παίκτης έχει καλή διάθεση και μεγάλη όρεξη. Το έβλεπες στις κινήσεις του, το έβλεπες στην επικοινωνία με τους νέους συμπαίκτες του, το έβλεπες στον τρόπο με τον οποίο συμμετείχε στην προπόνηση. Τι κι αν αυτή ήταν η πρώτη του; Έδειχνε να έχει… παλιώσει.

Στη λογική ότι συνομιλούσε με τους συμπαίκτες του αρκετά συχνά. Ειδικά με τον Φορτούνη. Στις ασκήσεις τακτικής συμμετείχε και ήταν κινητικός και ορεξάτος. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον χρησιμοποιεί σε ρόλο δεξιού εξτρέμ. Μάλιστα έδειξε για μια ακόμα φορά ότι θα βοηθήσει και στα τελειώματα και το σκοράρισμα.

Ήταν αρκετά αποτελεσματικός στις φάσεις και το πρώτο γκολ που πέτυχε, κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, ήταν με δυνατό σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης.

Διαβάστε επίσης

Τα... φώτα στον Χατζισαφί

Τα... φώτα στον Χατζισαφί

Η ιταλική ιστοσελίδα «fanpage.it» συμπεριέλαβε τον Ιρανό στους παίκτες του Μουντιάλ που αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους.