Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τουρκικό ΤΡΕΛΟ σενάριο για Πέπε!

Τουρκικό ΤΡΕΛΟ σενάριο για Πέπε!
Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018 - 02:02

Σε μια περίοδο που τίποτα δεν είναι απίθανο και όλα μπορούν να συμβούν, οι Τούρκοι ανέβασαν το θερμόμετρο στα... ύψη! Με το σενάριο που κυκλοφόρησε στην γειτονική χώρα από το TRT Sport. Σε εκπομπή του καναλιού ειπώθηκε πώς ο Ολυμπιακός ρώτησε την Μπεσικτάς για τον Πέπε! Ναι καλά διαβάσατε… Τον 35χρονο διεθνή Πορτογάλο αμυντικό που σκόραρε και στο ματς του Σαββάτου με την Ουρουγουάη.

Με το σενάριο να περιλαμβάνει ακόμα ορισμένες παραμέτρους. Αφενός ότι η συμφωνία θα μπορούσε να γίνει ανάμεσα στους δύο συλλόγους, αν η πλευρά της Μπεσικτάς κάλυπτε ένα μέρος από το συμβόλαιο του Ίβηρα αμυντικό. Κι αυτό διότι έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Μάλιστα ειπώθηκε πώς όλα αυτό το σενάριο έχει τις προεκτάσεις του και έμμεση σχέση με το Θρύλο. Καθώς εδώ και αρκετό καιρό στην Τουρκία έχει ακουστεί, ανά διαστήματα, πώς η Μπεσικτάς ενδιαφέρεται για τον Φορτούνη, ενώ τελευταία «έπαιξε» και το όνομα του Ανσαριφάρντ για την τουρκική ομάδα. Με τον Καρίμ να έχει προταθεί στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Τώρα τι από όλα αυτά έχει σχέση με την πραγματικότητα και τι όχι, κανείς δεν το ξέρει… Ειδικά από τη στιγμή που οι Τούρκοι παρουσιάζουν το ένα σενάριο μετά το άλλο και ποτέ κανείς δεν ξέρει τι είναι τελικά αλήθεια και τι όχι! Το σίγουρο είναι ένα. Το συμβόλαιο του Πέπε για την προσεχή σεζόν με τον Μπεσίκτας περιλαμβάνει καθαρές αποδοχές 2.500.000€!

Διαβάστε επίσης

Σαν να μην πέρασε μία ημέρα... (pics)

Σαν να μην πέρασε μία ημέρα... (pics)

Ο Γιάννης Φετφατζίδης επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από πέντε χρόνια και ήδη φαίνεται από τις αντιδράσεις του το πόσο πολύ το ήθελε.

Σαν έτοιμος από καιρό!

Σαν έτοιμος από καιρό!

Από την πρώτη του προπόνηση ο Χριστοδουλόπουλος έδειξε πώς έχει προσαρμοστεί στον Θρύλο.

Τα... φώτα στον Χατζισαφί

Τα... φώτα στον Χατζισαφί

Η ιταλική ιστοσελίδα «fanpage.it» συμπεριέλαβε τον Ιρανό στους παίκτες του Μουντιάλ που αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους.