Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κώστα ψυχάρα Ολυμπιακάρα!

Κώστα ψυχάρα Ολυμπιακάρα!
Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018 - 15:51

Ο Κώστας Μανωλάς είναι ένα παιδί το οποίο ήρθε στον Ολυμπιακό και συνδέθηκε όσο μόνο λίγοι μπορούν να το κάνουν με τον κόσμο του Θρύλου.

Ο Έλληνας αμυντικός αγαπήθηκε και συνεχίζει να αγαπιέται από όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ, ενώ το ίδιο ακριβώς νιώθει και ο ίδιος για τον Θρύλο.

Ο Κώστας Μανωλάς σε συνέντευξή του στο sport24.gr μίλησε μεταξύ άλλων για τη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό, για τον οποίο τόνισε ότι είναι ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να γυρίσει στην Ελλάδα.

Επίσης, αναφέρθηκε στις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και για τη μαγεία του «Γ. Καραϊσκάκης», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «δε συγκρίνεται το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι κ….».

Ο Μανωλάς είναι ένας από εμάς, είναι ένας αληθινός Ολυμπιακός και το απέδειξε για ακόμη μία φορά με τις δηλώσεις του.

Διαβάστε μερικά από τα αποσπάσματα της συνέντευξής του:

«Ο Ολυμπιακός είναι άλλο επίπεδο. Τώρα βέβαια η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αλλά ο Ολυμπιακός έχει προπονητικό κέντρο, έχει τρομερές συνθήκες για να κάνεις προπόνηση. Έχει και έναν πρόεδρο που αν δεν έχεις πειθαρχία σου λέει αύριο το πρωί "γεια σας". Αν δεν είσαι καλός και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις, σου λέει "έφυγες". Και έτσι πρέπει να είναι. Δεν μπορεί ένας παίκτης να κοροϊδεύει έναν σύλλογο. Γιατί υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που είναι από πίσω απ' αυτόν τον σύλλογο. Δεν θα το δεχόμουν ως συμπαίκτης και παραπάνω ως πρόεδρος. Οι παίκτες πρέπει να σέβονται τους οπαδούς και εκείνοι εμάς. Γιατί υπάρχουν και δύσκολες στιγμές.

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Μιλάω, με παίρνει τηλέφωνο και τον παίρνω και 'γω. Τρέφει εκτίμηση για εμένα και 'γω για εκείνον. Και τον βοήθησα και με βοήθησε. Είναι πολύ απλός άνθρωπος, μιλάς άνετα μαζί του. Όπως μιλάω μαζί σας μιλάω και με τον πρόεδρο. Σε μένα έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι ένα παιδί που πήγε με μηδέν ευρώ και πωλήθηκε με 15 εκατομμύρια ευρώ. Γιατί πίστεψε εκείνος σε μένα. Πολλοί του έλεγαν να μην με πάρει.

Έτσι μου είχε πει. Δεν μου έχει πει ονόματα. Του λέγανε ότι είμαι το κωλόπαιδο. Είχε βγει ότι ήμουν το κωλόπαιδο. Κι όμως υπήρχαν πολλοί που είπαν καλά λόγια. Ο Τζιμπούρ, ο Μοντέστο και άλλοι πολλοί.

Για το «Γ. Καραϊσκάκης»:

Σαν αγάπη προς την ομάδα οι Ιταλοί είναι ασύγκριτοι. Αλλά σαν ατμόσφαιρα δεν συγκρίνεται το Καραϊσκάκης. Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται στο γήπεδο. Μπαίνεις μέσα στο Καραϊσκάκης και ανατριχιάζεις. Όταν ακούς τον κόσμο ξεχνάς τα πάντα. Θέλεις να στο πω ξεκάθαρα; Νιώθω μια κα...λα. Σαν να κάνεις έρωτα. Εγώ έτσι νιώθω. Όταν με χειροκροτούν σε κάθε ενέργεια και σε κάθε τάκλιν, εγώ έτσι αισθάνομαι. Μου δίνει 50% πάνω. Ο κόσμος δεν με αγχώνει ποτέ. Ίσα ίσα. Μου διώχνει το άγχος».

Τέλος, υπογράμμισε:

«Εγώ το έχω πει. Αν γυρίσω στην Ελλάδα, θα γυρίσω μόνο στον Ολυμπιακό. Δεν πάω κάπου αλλού».

Διαβάστε επίσης

«Την Τετάρτη στη Ρώμη ο Προτό»

«Την Τετάρτη στη Ρώμη ο Προτό»

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Βέλγος τερματοφύλακας θα μεταβεί στην «αιώνια» πόλη για να τελειώσει τη μεταγραφή του στη Λάτσιο.