Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεμάτη ένταση η όγδοη μέρα!

Γεμάτη ένταση η όγδοη μέρα!
Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018 - 21:48

Πίσω στα… βάσανα επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μετά την κυριακάτικη βόλτα με τα ποδήλατα. Τη Δευτέρα, την όγδοη μέρα στο Ζέεφελντ, οι Πειραιώτες δούλεψαν και πάλι σε υψηλούς ρυθμούς τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα!

Πιο αναλυτικά, στην πρωινή προπόνηση, η οποία ήταν μεγάλη σε ένταση, οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν και πάλι με την μπάλα στα πόδια, κάνοντας ασκήσεις κατοχής και πίεσης, αλλά και δίνοντας έμφαση στην κυκλοφορία.

Το απόγευμα δε, συνέχισαν με τελειώματα και ανάπτυξη παιχνιδιού, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε και δίτερμα, με τακτική. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε έμφαση στην αμυντική λειτουργία, ενώ οι επιτιθέμενοι δούλευαν την ανάπτυξη και δούλευαν στις κινήσεις χωρίς την μπάλα.

Στο μεταξύ, όπως έγραψε και νωρίτερα το gavros.gr, οι Μάρκο Μάριν και Παπέ Αμπού Σισέ συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα, μέρος του οποίου ακολούθησε και ο Λεονάρντο Κούτρης! Όσον αφορά τον Μάριο Βρουσάι, γυμνάστηκε κανονικά.

Ο Θρύλος λοιπόν, συνεχίζει να δουλεύει σκληρά στην προετοιμασία και «ανεβαίνει» ενόψει του φιλικού κόντρα στην Μποτοσάνι.

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

Πρόγραμμα σε δύο γκρουπ

Πρόγραμμα σε δύο γκρουπ

Το απόγευμα της Δευτέρας καθώς ορισμένοι έμειναν στο ξενοδοχείο, ενώ άλλοι βρέθηκαν στο γήπεδο.