Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντεμπούτο στα «ερυθρόλευκα» για τον Λάζαρο

Ντεμπούτο στα «ερυθρόλευκα» για τον Λάζαρο
Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018 - 13:36

Την «πρώτη» τους εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνουν τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών στο αποψινό φιλικό (19:00) του Θρύλου με την Μποτοσάνι.

Οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Μασούρας και Στέφανος Ευαγγέλου, οι οποίοι ενσωματώθηκαν πριν από μερικές ημέρες στην αποστολή του Θρύλου στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στα «ερυθρόλευκα». Ο «Φέτφα», φυσικά, έχει φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα και σήμερα, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στη νέα του θητεία στην ομάδα.

Ο Λάζαρος δείχνει… από την πρώτη ημέρα που βρίσκεται στο Ζέεφελντ πόσο γουστάρει που βρίσκεται στον Θρύλο, στην ομάδα της καρδιάς του, ενώ και ο Φετφατζίδης δείχνει ότι έχει επιστρέψει ανανεωμένος και διψασμένος στον Ολυμπιακό. Οι δυο τους ανυπομονούν να αγωνιστούν με τα «ερυθρόλευκα» και είναι πολύ πιθανό να το κάνουν αυτό κόντρα στην ρουμάνικη ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Επενδύει στο μέλλον!

Επενδύει στο μέλλον!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει δικό του ό,τι καλύτερο υπάρχει από την ελληνική αγορά, κάτι το οποίο φαίνεται και από την απόκτηση του Γιώργου Μαρίνου.