Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή στη «βάση»

Επιστροφή στη «βάση»
Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018 - 19:35

Μετά από ένα δεκαήμερο στην Αυστρία, το απόγευμα της Πέμπτης η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Ελλάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας. Μετά από μια εβδομάδα αρχικά στο Ρέντη, δούλεψαν εντατικά στο Ζέεφελντ.

Τώρα γύρισαν στην Ελλάδα με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του, για την Παρασκευή και το Σάββατο. Την Κυριακή το απόγευμα θα επανέρθουν στις προπονήσεις και θα συνεχιστεί η προετοιμασία. Τις επόμενες ημέρες οι προπονήσεις θα γίνουν στο Ρέντη, ως τις 12 Ιουλίου.

Στις 13/07 η αποστολή θα αναχωρήσει εκ νέου για το εξωτερικό, για Βέλγιο αρχικά και Ολλανδία στη συνέχεια. Εκεί θα δώσουν 6 φιλικά ως τις 28 Ιουλίου, όταν και είναι προγραμματισμένη η επιστροφή από το εξωτερικό, καθώς θα έχει ολοκληρωθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης

Χαμένη από χέρι η ΑΕΚ

Χαμένη από χέρι η ΑΕΚ

Αν είχε συμβόλαιο δεν θα γίνονταν συνάντηση Μελισσανίδη-Χριστοδουλόπουλου, ενώ «κλειδί» ελευθερίας αποτελεί και η ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Βάζει τη «σφραγίδα» του

Βάζει τη «σφραγίδα» του

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, σε Βέλγιο και Ολλανδία, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να περάσει τα δικά του «θέλω» στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

828 λέξεις χωρίς ευθύνη!

828 λέξεις χωρίς ευθύνη!

Στο Δελτίο Τύπου η ΚΕΔ δεν αναφέρει ποιος (μόνο ο Περέιρα;) ή ποιοι αποφάσισαν για τις αξιολογήσεις