Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμένη από χέρι η ΑΕΚ

Χαμένη από χέρι η ΑΕΚ
Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018 - 20:12
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Κλειδί» ελευθερίας αποτελεί και η ανακοίνωση της μεταγραφής του. Όταν «μιλούν» τα γεγονότα η κριτική είναι περιττή. Ορισμένοι σημεία που έχουν αξία, δείχνουν πολλά σε αυτή την υπόθεση και αποδεικνύουν τι ισχύει…

1) Η συνάντηση του Μελισσανίδη με τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποία έγινε στις 10 Απριλίου σε μαγαζί της παραλιακής, όπου δεν τα βρήκαν, για την ακρίβεια προέκυψε ρήξη μεταξύ των δυο πλευρών, αν και αρχικά διέρρευσε ότι θα τα ξαναπούν, δείχνει ότι και στην ΑΕΚ αναγνώριζαν ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έχει συμβόλαιο σε ισχύ ή δεν ισχύει το +1.

2) Αν θέλετε μπορούμε να πάμε και πιο πίσω, συγκεκριμένα όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή του νυν παίκτη του Ολυμπιακού στην προηγούμενη ομάδα του. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με δικαίωμα επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο», αναφέρει η ανακοίνωσή της, η οποία εκδόθηκε στις 27 Αυγούστου 2016.

3) Δεδομένου ότι για παραπάνω από μια πενταετία η FIFA δεν αναγνωρίζει τον όρο της μονομερούς επέκτασης συμβολαίων, άρα ο Χριστοδουλόπουλος πήγε στον Ολυμπιακό ως ελεύθερος από την ΑΕΚ. Και δεν είναι τυχαίο ότι ο Μελισσανίδης που μίλησε με οπαδούς της ΑΕΚ για τη συνάντηση της 10ης Απριλίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δεν έχει διαψευστεί, του ζητούσε «να βάλει την υπογραφή του», άρα με την ατάκα αυτά αναγνώριζε ότι δεν υπάρχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

4) Σε όλα αυτά προσθέστε και τη δήλωση του Χριστοδουλόπουλου στις 14 Μαΐου: «Τις τελευταίες ώρες δέχομαι αρκετές πιέσεις για να ανανεώσω με την ΑΕΚ. Αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια. Λυπάμαι πολύ, αλλά με αυτές τις συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».

Διαβάστε επίσης

Βάζει τη «σφραγίδα» του

Βάζει τη «σφραγίδα» του

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, σε Βέλγιο και Ολλανδία, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να περάσει τα δικά του «θέλω» στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

828 λέξεις χωρίς ευθύνη!

828 λέξεις χωρίς ευθύνη!

Στο Δελτίο Τύπου η ΚΕΔ δεν αναφέρει ποιος (μόνο ο Περέιρα;) ή ποιοι αποφάσισαν για τις αξιολογήσεις