Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέχουν» την υπόθεση του Γουίλιαν Αράο

«Τρέχουν» την υπόθεση του Γουίλιαν Αράο
Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018 - 21:54
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο παίκτης που αποτελεί τη βασική επιλογή του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή είναι ο Γουίλιαν Αράο. Ο 26χρονος μέσος της Φλαμένγκο είναι στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων» που έχουν εντείνει τις συζητήσεις με την πλευρά της βραζιλιάνικης ομάδας, με στόχο να τελειώσουν το θέμα.

Η πρόταση του Θρύλου ήταν η απόκτηση του Αράο με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς, με την Φλαμένγκο να μην δείχνει αρχικά θετική σε αυτό το και να προτιμά να πουλήσει τον Βραζιλιάνο μέσο. Αλλά από εκείνη τη στιγμή οι επαφές είναι αλλεπάλληλες με αποτέλεσμα να έχουν αλλάξει τα δεδομένα και το έδαφος να είναι πιο πρόσφορο από πριν για να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να γίνει το deal με την άλλη πλευρά, ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Εξάλλου, ο Πέδρο Μαρτίνς και πιστεύει πολύ τον παίκτη και θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό για να τον έχει στη διάθεσή του.

Διαβάστε επίσης

Οι κερδισμένοι του Ζέεφελντ

Οι κερδισμένοι του Ζέεφελντ

Οι παίκτες που όλα δείχνουν ότι θα μπουν με ανεβασμένες μετοχές στο δεύτερο και πιο σημαντικό μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Βάζει τη «σφραγίδα» του

Βάζει τη «σφραγίδα» του

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, σε Βέλγιο και Ολλανδία, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να περάσει τα δικά του «θέλω» στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Χαμένη από χέρι η ΑΕΚ

Χαμένη από χέρι η ΑΕΚ

Αν είχε συμβόλαιο δεν θα γίνονταν συνάντηση Μελισσανίδη-Χριστοδουλόπουλου, ενώ «κλειδί» ελευθερίας αποτελεί και η ανακοίνωση της μεταγραφής του.