Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η τελευταία λεπτομέρεια για «Φέτφα»

Η τελευταία λεπτομέρεια για «Φέτφα»
Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018 - 19:19

Είχε απομείνει να γίνει και αυτό, αλλά πλέον ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να ανακοινώσουν κανονικά την απόκτησή του. Είχε απομείνει μια… λεπτομέρεια και αυτή ξεπεράστηκε. Κι είχε να κάνει με τη λύση του συμβολαίου του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού με την πρώην ομάδα του, την Αλ Αχλί. Ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία έκανε το προβλεπόμενο.

Ανακοίνωσε και επίσημα, μέσα από το λογαριασμό του στο twitter, πώς λύθηκε το συμβόλαιό του με τον «Φέτφα». Κάτι που σημαίνει πώς είναι και με τη βούλα παίκτης του Ολυμπιακού και τώρα οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας μαζί του. Θυμίζουμε πώς ο Γιάννης Φετφατζίδης έχει υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια με τον Θρύλο.

Όσον αφορά στην ανακοίνωση του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας, αυτή αναφέρει πώς «η Αλ Αχλί ενημερώνει πώς έληξαν τα συμβόλαιο των Γιάννη Φετφατζίδη, Μαρκ Μίλιγκαν, Κλάουντεμιρ και Λεονάρντο. Η Αλ Αχλί ευχαριστεί τον πρόεδρο της Γενικής Αρχής Αθλητισμού, εξοχότατο Τούρκι Αλ-Σεΐχ, για την διαρκή στήριξή του στο σύλλογο».

Να σημειωθεί πώς ο «Φέτφα» και η Αλ Αχλί είχαν κάποιες εκκρεμότητες οικονομικού επιπέδου, αλλά οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και όλα ρυθμίστηκαν, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικού να λαμβάνει ένα σημαντικό ποσό από την πλευρά του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας.

Διαβάστε επίσης

Εκλογές-ντροπή στη Football League

Εκλογές-ντροπή στη Football League

Ατμόσφαιρα του… 1960, διάτρητη διαδικασία με αποκορύφωμα την ακύρωση του ψηφοδελτίου του Άρη Λυχναρά και παράλληλα ο Λεωνίδας Λεουτσάκος καλείται να διοικήσει με αμφιλεγόμενη πλειοψηφία.