Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στο δρόμο για τον Ολυμπιακό»

«Στο δρόμο για τον Ολυμπιακό»
Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018 - 23:27
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ακόμα πιο κοντά στο Θρύλο είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε. Με τα πορτογαλικά δημοσιεύματα να το θεωρούν δεδομένο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «zerozero.pt» όχι απλά η ιστορία είναι μη ανατρέψιμη, όσον αφορά στη μεταγραφή του 22χρονου εξτρέμ στους «ερυθρόλευκους», αλλά όπως γράφεται ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο για 5 χρόνια.

Δίνουν μια ακόμα λεπτομέρεια. Κι αυτή είναι η παραδοχή, έμμεση, από την πλευρά της Σπόρτινγκ για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Διότι αυτό που αναφέρουν είναι πώς η ομάδα της Λισαβόνας σκέφτεται να δει εάν θα μπορούσε να έχει κάποιο όφελος από τη μετακίνηση του Ποντένσε στον Ολυμπιακό.

Κάτι που δεν θα συμβεί, αλλά η πλευρά της Σπόρτινγκ το ψάχνει. Πάντως, αυτό που επισημαίνεται είναι πώς οι δύο πλευρές πλέον έχουν βρει σημείο… επαφής και οι της Σπόρτινγκ έχουν αντιληφθεί πώς ο παίκτης είναι στο δρόμο για τον Πειραιά, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και να ενισχύσει την ελληνική ομάδα.

Ακόμα το εν λόγω δημοσίευμα σημειώνει πώς ο 22χρονος εξτρέμ θα πάει σίγουρα στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με το Θρύλο για τα προσεχή πέντε χρόνια. Σχολιάζοντας ότι καταλυτικός ήταν ο ρόλος του ατζέντη του. Ζόρζε Μέντες, για να έχει αίσια έκβαση για τους «ερυθρόλευκους» και τον παίκτη αυτή η ιστορία.

Διαβάστε επίσης

Με νέα μορφή το Κύπελλο Ελλάδας

Με νέα μορφή το Κύπελλο Ελλάδας

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει με τους 53 Κυπελλούχους των Ενώσεων ενώ η φάση των «32», όπου θα μπουν οι ομάδες της Superleague, είναι των ομίλων.