Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρτίνς περιμένει τους Ιρανούς

Ο Μαρτίνς περιμένει τους Ιρανούς
Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018 - 08:22

Οι δύο Ιρανοί παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με την εθνική ομάδα της χώρας τους και τα πήγαν πολύ καλά. Με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να σκοράρει και στο τελευταίο ματς στον όμιλο, κόντρα στην Πορτογαλία. Από τη στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, το Ιράν πήγε να γυρίσει το ματς.

Κι από την άλλη ο Εσάν Χατζισαφί τα πήγε εξίσου καλά. Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση του γκολ της νίκης στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στο Μαρόκο. Αγωνίστηκε τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και ως αριστερό μπακ και το πρόσημο των εμφανίσεών του ήταν θετικό.

Τα ονόματα και των δύο ακούγονται για μεταγραφές, αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή είναι παίκτες του Θρύλου. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να τους περιμένει, όταν ολοκληρωθεί η άδειά τους, για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία και να είναι σε θέση να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό εάν δεν αποχωρήσουν εν τω μεταξύ για κάποιον άλλο σύλλογο.

Οι δύο Ιρανοί είναι ψηλά στις προτιμήσεις του 48χρονου προπονητή που θα περιμένει τις εξελίξεις σχετικά με τους δύο Πέρσες, για να δει εάν θα τους έχει στη διάθεσή του ή όχι στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

Κοντά και σε Γουίλιαν Αράο (vids)

Κοντά και σε Γουίλιαν Αράο (vids)

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι πλησιάζει στην απόκτηση και του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου της Φλαμένγκο για την ενίσχυση του άξονά του.