Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίστροφα... για την επιστροφή των Ιρανών

Αντίστροφα... για την επιστροφή των Ιρανών
Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018 - 10:37

Τις καλοκαιρινές διακοπές τους απολαμβάνουν οι δύο μουντιαλικοί παίκτες του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εσάν Χατζισαφί.

Οι δύο Ιρανοί μετά τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα της χώρας τους, έχουν αρκετές ημέρες να ξεκουραστούν, αφού αναμένεται να ενσωματωθούν στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» την επόμενη Κυριακή.

Μάλιστα, οι δύο Ιρανοί θα ταξιδέψουν για το Βέλγιο και εκεί θα συναντήσουν τους συμπαίκτες τους, οι οποίοι θα βρίσκονται εκεί από τις 13 Ιουλίου για το 2ο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει και στους δύο παίκτες, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για την απόκτησή τους.

Διαβάστε επίσης

«Χτίζει» ομάδα για μεγάλα πράγματα!

«Χτίζει» ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Ο Ολυμπιακός προχωράει για την απόκτηση των Ντανιέλ Ποντένσε και Γουίλιαν Αράο, δύο παίκτες που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον ήδη ενισχυμένο Θρύλο.

Ο Φορτούνης κάνει τη διαφορά...

Ο Φορτούνης κάνει τη διαφορά...

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει δυνατά στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων», με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον χρειάζεται για να δημιουργήσει το νέο Θρύλο που θα θέλουν όλοι να βλέπουν τη νέα σεζόν.

Σκόραρε ο Γουίλιαν Αράο! (vid)

Σκόραρε ο Γουίλιαν Αράο! (vid)

Ο Βραζιλιάνος μέσος, για τον οποίο έχει «φουλάρει» τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός, σκόραρε σε φιλικό αγώνα της Φλαμένγκο.