Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Μάριν στον Ερυθρό Αστέρα»

«Ο Μάριν στον Ερυθρό Αστέρα»
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 - 01:41

Στον Ερυθρό Αστέρα θέλουν τον Μάρκο Μάριν. Αυτό είναι γνωστό. Έχουν κάνει προσπάθειες να τον αποκτήσουν. Το θέμα είναι αν θα γίνει αυτό. Για το φετινό καλοκαίρι δεν είναι εύκολο, αλλά για το επόμενο, αυτό του 2020;

Σίγουρο σύμφωνα με όσα δήλωσε στη σερβική εφημερίδα «Zurnal» ο Ζβέζνταν Τέρζιτς. Ο Γενικός Διευθυντής των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου μίλησε για τον Γερμανό μέσο κι αν θα φορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Επισημαίνοντας ότι «Ο Μάριν ήταν η μεγάλη μου επιθυμία, να τον φέρουμε. Είχε μεγάλη θέληση να έρθει. Αλλά δέχεται προτάσεις από Κίνα και Αμερική κι αυτό έχει δυσκολέψει τα πράγματα.

Εμείς σκοπεύαμε να του δώσουμε συμβόλαιο ένα εκατομμύριο το χρόνο, διπλάσιο και βάλε σε σχέση με εκείνα που έχουν οι περισσότεροι παίκτες ματς. Αλλά αυτό υπολείπεται κατά πολύ σε σχέση με τις προτάσεις που έχει από Αμερική και Κίνα».

Με τον Γενικό Διευθυντή του Αστέρα να εξηγεί: «Θα έρθει σίγουρα στο μέλλον. Μου έδωσε το λόγο του πώς το 2020 θα είναι στην ομάδα μας» και πρόσθεσε «μπορεί τότε να είναι 31 ετών, αλλά σίγουρα παραμένει σε καλό, αγωνιστικό επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

Ο  Ποντένσε στο Ρέντη!

Ο Ποντένσε στο Ρέντη!

Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκε τη Δευτέρα ο Πορτογάλος εξτρέμ και είχε την πρώτη γνωριμία με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους νέους συμπαίκτες του.