Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα πετάει «φωτιές» ο νέος Θρύλος!

Θα πετάει «φωτιές» ο νέος Θρύλος!
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 - 15:01

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε θα δώσει απίστευτη ποιότητα στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά, με φοβερή ντρίμπλα, με ταχύτητα, με τρομερό ελιγμό, έναν παίκτη που θέλει κάθε ομάδα να έχει στην ομάδα της.

Ο Ποντένσε ντύθηκε στα ερυθρόλευκα και πλέον ο Ολυμπιακός έχει μία τριάδα στις πτέρυγες, αλλά και πίσω από τον επιθετικό που θα κάνει μεγάλα πράγματα.

Από την μία πλευρά ο Λάζαρος, από την άλλη ο Ποντένσε και πίσω από τον σέντερ φορ ο Φορτούνης… Μία εικόνα που δημιουργείται αμέσως στο μυαλό και τρελαίνει κόσμο. Φυσικά, ο Θρύλος διαθέτει πολύ καλούς παίκτες σε πολλές ακόμη θέσεις, ωστόσο, αυτή η τριάδα και μόνο αρκεί για να καταλάβει κανείς τι θα δούμε τη νέα σεζόν. Και ακόμη οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει...

Ο νέος Ολυμπιακός θα πετάει «φωτιές» και όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ ανυπομονούν να δουν μπαλάρα τη νέα χρονιά και τον Θρύλο ξανά στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης

Το νέα... θαύματα του Περέιρα

Το νέα... θαύματα του Περέιρα

Οι ρέφερι «βράζουν» για μια ακόμη φορά εναντίον του, με αφορμή σχόλιό του για το επίπεδό τους, ενώ άδειασε μέχρι και τη Σαμούρα.

Αυτός είναι ο Ροντερίκ Μιράντα! (vid)

Αυτός είναι ο Ροντερίκ Μιράντα! (vid)

O 27χρονος πανύψηλος αμυντικός βρίσκεται στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, για τον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να θεωρεί ότι μπορεί να δώσει ποιότητα και ασφάλεια στα μετόπισθεν του Θρύλου.

Επιμένει η Μπολόνια για Ομάρ

Επιμένει η Μπολόνια για Ομάρ

Νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία επαναφέρουν ξανά στο προσκήνιο ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον αμυντικό του Ολυμπιακού.