Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Σβούρες» στον Θρύλο! (vids)

«Σβούρες» στον Θρύλο! (vids)
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 - 18:36
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο, ήδη έχουν γίνει κάποιες πολύ ποιοτικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Θρύλος ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε, ένας παίκτης «σβούρας«, ο οποίος μπορεί να ντριμπλάρει και μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεση του έναν παίκτη «σβούρα» που του λύνει τα χέρια στην επίθεση.

Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν και τον Γιάννη Φετφατζίδη, έναν παίκτη επίσης «σβούρα» για τα άκρα, ο οποίος επέστρεψε στον Θρύλο με τρομερή θέληση να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερό του εαυτό.

Δύο «σβούρες» στον Ολυμπιακό, ανεβάζοντας πολύ το επίπεδο και ταυτόχρονα προκαλώντας πονοκέφαλο ήδη στις αντίπαλες άμυνες.

Και οι δυο τους στην καλή τους ημέρα, απλά δεν κόβονται, μπορούν να δημιουργήσουν τόσο για τον εαυτό τους, όσο και προϋποθέσεις για τους επιθετικούς της ομάδας.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών ήθελε να αποκτηθούν τέτοιοι παίκτες, έχοντας για όπλο του τις πτέρυγες για την επίθεση της ομάδας.

Δείτε μερικά «μαγικά» από τις δύο «σβούρες» του Ολυμπιακού:

Διαβάστε επίσης