Ντουντούκα
Θρύλε μπορείς, μπορείς, μπορείς να προκριθείς!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Δεν έκλεισε το θέμα Αράο για τον Ολυμπιακό»

«Δεν έκλεισε το θέμα Αράο για τον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 - 18:18

Την Τρίτη το βράδυ οι πληροφορίες που έρχονταν από τη Βραζιλία ανέφεραν πώς η Φλαμένγκο απέρριψε την πρόταση του Θρύλου για τον Γουίλιαν Αράο, αλλά ακόμα πώς οι «ερυθρόλευκοι» θα επανέρχονταν με νέα βελτιωμένη προσφορά.

Κι αυτό τονίζουν και την Τετάρτη σε νέα δημοσιεύματα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «terceirotempo.bol.uol.com.br» ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις συζητήσεις και τις επαφές με τη βραζιλιάνικη ομάδα για να βρεθεί η χρυσή τομή και ο 26χρονος Βραζιλιάνος μέσος να έρθει στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα «ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα θέλει τον Γουίλιαν Αράο. Ο μέσος της Φλαμένγκο αποτελεί προτεραιότητα για την ελληνική ομάδα που κατέθεσε την πρότασή της. Η βραζιλιάνικη ομάδα απάντησε αρνητικά στην πρώτη κρούση, αλλά οι επαφές και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζονται και οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν τελειώσει».

Διαβάστε επίσης

«Σβούρες» στον Θρύλο! (vids)

«Σβούρες» στον Θρύλο! (vids)

Ο Ολυμπιακός με Φετφατζίδη και Ποντένσε έχει στο ρόστερ του δύο παίκτες με τεράστια ποιότητα που μπορούν να δημιουργήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή φάσεις στις αντίπαλες εστίες.