Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «γεμάτο» ρόστερ στα στόπερ

Το «γεμάτο» ρόστερ στα στόπερ
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 - 20:41
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Από το απόγευμα της Τετάρτης ο Ολυμπιακός ενέταξε στο δυναμικό του τον Ρόντερικ Μιράντα. Με την απόκτηση του Πορτογάλου πλέον στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» υπάρχουν άλλοι πέντε κεντρικοί αμυντικοί, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους έξι! Ας τους θυμηθούμε...

Εκτός, λοιπόν, από τον Ρόντερικ Μιράντα στο ρόστερ είναι ακόμα οι Γιάγκος Βούκοβιτς, Μπιόρν Ένγκελς, Στέφανος Ευαγγέλου, Δημήτρης Νικολάου και Πάπε Αμπού Σισέ. Καλώς ή κακώς, οι «ερυθρόλευκοι» πλέον είναι «φορτωμένοι» στο κέντρο της άμυνας και δεν είναι κάτι που θα επιτρέψει στον Πέδρο Μαρτίνς να δουλέψει με άνεση.

Συνεπώς είναι αρκετά πιθανό το σενάριο να έχουμε αποχωρήσεις από τη συγκεκριμένη θέση. Μην ξεχνάμε ότι ακούγεται πολλά στο εξωτερικό για ενδιαφέρον, για προτάσεις, για κρούσεις άλλων συλλόγων για να αποκτήσουν κάποιον από τους «ερυθρόλευκους» κεντρικούς αμυντικούς.

Όλα δείχνουν ότι αυτό είναι ένα από τα θέματα που θα συμβούν προσεχώς, με δεδομένο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει στο Βέλγιο και την Ολλανδία να δουλέψει με τους παίκτες που θα στηριχθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Προτεραιότητα η απόκτηση μέσου

Προτεραιότητα η απόκτηση μέσου

Μετά την απόκτηση των Ποντένσε και Μιράντα οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν στην επόμενη μεταγραφή, για να τον έχει το ταχύτερο δυνατόν ο Μαρτίνς στην προετοιμασία.