Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα είναι «χύμα στο κύμα»...

Όλα είναι «χύμα στο κύμα»...
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 - 22:22
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η διοίκηση Γραμμένου, όταν εξελέγη, εκτός από... εξυγίανση και... ισονομία υποσχέθηκε να φέρει διαφορετικό αέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελικά κατάφερε να τα έχει όλα «χύμα στο κύμα», με απόδειξη ότι έχουμε μήνα Ιούλιο και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη ο Πειθαρχικός Κώδικας και ο ΚΑΠ που σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ ψηφίστηκαν στο ΔΣ της ομοσπονδίας που έγινε στις 22 Ιουνίου!

Στην καλύτερη περίπτωση υπάρχει έλλειψη οργάνωσης και στην χειρότερη έχασαν τον προσανατολισμό τους, εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου (σ.σ. παράγοντες που πρόσκεινται στον ΠΑΟΚ εναντίον παραγόντων που πρόσκεινται στην ΑΕΚ). Για αυτό και κάποιες ποδοσφαιρικές ενώσεις δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για αυτή την καθυστέρηση, καθώς χωρίς τον ΚΑΠ και τον Πειθαρχικό Κώδικα δεν μπορούν να προχωρήσουν στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων τους.

Την ίδια ώρα στην ΕΠΟ κάνουν πως δεν ακούν. Αν άκουγαν θα είχαν δώσει μια εξήγηση, έστω και για να τα μάτια του κόσμου. Πιθανόν, να βρίσκονται στον... κόσμο τους.

Κάποια στιγμή διέρρευσαν ότι οι ψηφισμένοι ΚΑΠ και Πειθαρχικός Κώδικας ελέγχονται από την FIFA και την UEFA, αυτή τη φορά όλες οι διατάξεις. Πριν μας έλεγαν ότι ελέγχονταν οι αλλαγές, τις οποίες επιχείρησαν να περάσουν χωρίς έλεγχο (!!!), για αυτό και δεν ψηφίστηκαν στο ΔΣ του Μαΐου.

Αναμφίβολα, πρόκειται για κωμικοτραγικές καταστάσεις. Αν ισχύουν τα περί FIFA, UEFA, τότε δεν θα μας κάνει εντύπωση αν σε λίγο καιρό οι διοικούντες θα ζητούν και άδεια για να πάνε στα γραφεία της Ομοσπονδία. Εκεί την κατάντησαν, χωρίς έλεγχο να μην μπορούν να κάνουν τίποτα.

Είναι απορίας άξιο πως οι ΚΑΠ και Πειθαρχικός Κώδικας πρώτα ψηφίστηκαν και μετά ελέγχονται...

Διαβάστε επίσης

Κανένας φόβος λόγω (και) Φλαμπουράρη

Κανένας φόβος λόγω (και) Φλαμπουράρη

Αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Υπουργός Επικρατείας, με φανερή προτίμηση στην ΑΕΚ, θα στηρίξει τον Βασιλειάδη , ο οποίος ετοιμάζει και αθλητικό νομοσχέδιο, για να παραμείνει στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Προτεραιότητα η απόκτηση μέσου

Προτεραιότητα η απόκτηση μέσου

Μετά την απόκτηση των Ποντένσε και Μιράντα οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν στην επόμενη μεταγραφή, για να τον έχει το ταχύτερο δυνατόν ο Μαρτίνς στην προετοιμασία.