Ντουντούκα
Θρύλε μπορείς, μπορείς, μπορείς να προκριθείς!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να πανηγυρίσουμε ως πρωταθλητές» (pic)

«Να πανηγυρίσουμε ως πρωταθλητές» (pic)
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 - 22:43
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το απόγευμα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόντερικ Μιράντα. Ο Πορτογάλος αμυντικός ήρθε στο Θρύλο για να βοηθήσει κι αυτός από την πλευρά του, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους. Και ποιοι είναι αυτοί; Ο βασικότερος όλων να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στα πρωταθλήματα. Αυτό ανέφερε μέσα από το μήνυμά του στο Instagram το νέο απόκτημα των «ερυθρολεύκων».

Με τον 27χρονο στόπερ να σχολιάζει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου έδωσε να έρθω στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Είμαι ενθουσιασμένος για να βοηθήσω και να πετύχουμε τους στόχους μας. Και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε ως πρωταθλητές».

Με τον Πορτογάλο αμυντικό να έχει αναφερθεί νωρίτερα στην πρώην ομάδα του: «Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω την Γουλβς για την αξέχαστη, περσινή σεζόν που είχαμε και ό,τι καταφέραμε να πετύχουμε. Ήταν μια τρομερή σεζόν και δεν έχει καμία αμφιβολία πώς και θα είναι φανταστική κι αυτή που έρχεται. Όταν είσαι για μια φορά “λύκος”, ποτέ δεν θα πάψεις να είσαι λύκος!»

Διαβάστε επίσης

Κανένας φόβος λόγω (και) Φλαμπουράρη

Κανένας φόβος λόγω (και) Φλαμπουράρη

Αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Υπουργός Επικρατείας, με φανερή προτίμηση στην ΑΕΚ, θα στηρίξει τον Βασιλειάδη , ο οποίος ετοιμάζει και αθλητικό νομοσχέδιο, για να παραμείνει στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Προτεραιότητα η απόκτηση μέσου

Προτεραιότητα η απόκτηση μέσου

Μετά την απόκτηση των Ποντένσε και Μιράντα οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν στην επόμενη μεταγραφή, για να τον έχει το ταχύτερο δυνατόν ο Μαρτίνς στην προετοιμασία.