Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κανένας φόβος λόγω (και) Φλαμπουράρη

Κανένας φόβος λόγω (και) Φλαμπουράρη
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 - 23:19
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σε ρυθμούς ανασχηματισμού κινείται πλέον η συγκυβέρνηση, καθώς ήδη άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα σενάρια με τελικό ορίζοντα τον Σεπτέμβριο, με αφορμή και ότι ο Πρωθυπουργός έχει ζητήσει την βαθμολόγηση κάθε υπουργού από τους βουλευτές και το τελικό αποτέλεσμα θα κρίνει και την τύχη τους. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης δεν αναμένεται να έχει πρόβλημα, καθώς έχει στο πλευρό του τον Υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, ο οποίος, εκ θέσεως επηρεάζει αποφάσεις του Πρωθυπουργού, δηλαδή περιλαμβάνεται στο στενό πυρήνα του Μαξίμου, ενώ ταυτόχρονα έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Μελισσανίδη, τόσο καλές μέχρι που ο φωτογραφικός φακός τον έχει... συλλάβει αρκετές φορές να παρακολουθεί και παιχνίδια της ΑΕΚ.

Άρα, δεν είναι μυστικό πως ο Φλαμπουράρης είναι άριστος γνώστης του ποδοσφαίρου και έχει πολλούς γνωστούς στον συγκεκριμένο χώρο. Από την στιγμή που η ΑΕΚ δεν έχει εκφράσει ποτέ παράπονα για τον Βασιλειάδη, σε αντίθεση με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ποιος ο λόγος να αλλάξει ο Υφυπουργός Αθλητισμού; Άλλωστε, οι καλές σχέσεις του με την ΑΕΚ επιβεβαιώνονται και από την πλούσια από χαμόγελα φωτογραφία του με τον Μελισσανίδη στο φάιναλ φορ του Champions League του μπάσκετ που έγινε στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου, ενώ δεν έχει κάνει ανάλογο στις επιτυχίες των τμημάτων του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Αν ο Βασιλειάδης δεν είχε καλές σχέσεις με τον Μελισσανίδη, δεν θα έβγαζε φωτογραφία, ώστε να μην δώσει δικαιώματα! Φυσικά το παρών στο κλειστό του ΟΑΚΑ, έδωσε και ο κ. Φλαμπουράρης και με τον Βασιλειάδη κάθισαν με μια θέση διαφορά. Από τη συγκεκριμένη διοργάνωση δεν έλειψε ούτε ο Κοντονής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, δεν λένε οι Κινέζοι; Πάντως, για την... ιστορία, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι πολλές...

Ένας ακόμη λόγος που δεν θα φύγει ο Βασιλειάδης από το Υφυπουργείο Αθλητισμού είναι ότι το Σεπτέμβριο θα καταθέσει και αθλητικό νομοσχέδιο. Θα είναι μεγάλη ήττα του να μην αφήσει το... στίγμα του, καθώς βρίσκεται στο Υφυπουργείο Αθλητισμού από το Νοέμβριο του 2016, το προανήγγειλε από την πρώτη στιγμή, μετέπειτα 5-6 φορές, όμως εξακολουθεί να... αγνοείται (το νομοσχέδιο έτσι;).

Να απολαύσουμε και τα αποτελέσματα της συνεργασίας του με τις FIFA, UEFA, αφού είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να συνομιλούν με κυβερνητικό αξιωματούχο, χωρίς να παρίσταται εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας και δη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος...

Διαβάστε επίσης