Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μεριά»

«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μεριά»
Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 - 00:55
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το θέμα της απόκτησης εντός ακόμα αμυντικού είναι υπαρκτό ενδεχόμενο για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα μάλιστα με όσα γράφουν στην Τυνησία, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ψάχνουν απλά έναν ακόμα στόπερ, αλλά είναι σε συζητήσεις για την απόκτησή του. Ο παίκτης είναι ο Γιασίν Μεριά που ήταν στην αποστολή της Εθνικής του, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Το ράδιο «Mosaique FM» στην Τύνιδα μετέδωσε πώς υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο Θρύλο και τη Σφαξιέν για τον 25χρονο διεθνή Τυνήσιο αμυντικό. Σημειώνοντας πώς αυτή τη στιγμή συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχει αίσια έκβαση αυτή η διαδικασία.

Διότι η πλευρά της Σφαξιέν δεν είναι αρνητική να παραχωρήσει τον Γιασίν Μεριά. Το μοναδικό που επισημαίνουν στην Τυνησία είναι πώς θα πρέπει οι δύο πλευρές να τα βρουν στο οικονομικό σκέλος. Μονάχα αυτό είναι που απομένει για να υπάρξει deal ανάμεσα στους δύο συλλόγους, για την παραχώρηση του 25χρονου διεθνή Τυνήσιου στόπερ από την ομάδα του Σφαξ σε εκείνη του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Κανένας φόβος λόγω (και) Φλαμπουράρη

Κανένας φόβος λόγω (και) Φλαμπουράρη

Αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Υπουργός Επικρατείας, με φανερή προτίμηση στην ΑΕΚ, θα στηρίξει τον Βασιλειάδη , ο οποίος ετοιμάζει και αθλητικό νομοσχέδιο, για να παραμείνει στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.