Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς εκπλήξεις...

Χωρίς εκπλήξεις...
Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 - 14:27

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστούς τους 28 παίκτες που θα πάρει μαζί του στην αποστολή του Ολυμπιακού για το Βέλγιο και την Ολλανδία, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Εκτός έμειναν, όπως αναμενόταν, σε σχέση με εκείνους που βρέθηκαν στο Ζέεφελντ της Αυστρίας οι Μανθάτης, Σάλιακας, Βέργος, Νικόλης και Καράδαης. Παίκτες που ήταν γνωστό εδώ και ημέρες ότι δεν θα συνεχίσουν μαζί με την πρώτη ομάδα στην προετοιμασία της. Εκτός έμεινε και ο νεαρός Μαρίνος, ο οποίος θα έχει πάρει αργότερα τις ευκαιρίες του.

Φυσικά, ο Πορτογάλος τεχνικός το επόμενο διάστημα αναμένεται να έχει ακόμη περισσότερες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του, καθώς αφενός υπάρχουν κάποιες προσθήκες που προσπαθούν να κλείσουν οι «ερυθρόλευκοι» και αφετέρου κάποιοι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να μη συνεχίσουν στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Οι νέοι της αποστολής του Θρύλου...

Οι νέοι της αποστολής του Θρύλου...

Οι Ποντένσε, Μιράντα και Τζολάκης είναι τα νέα πρόσωπα της αποστολής του Ολυμπιακού για το 2ο στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων».

Έτοιμος ο Θρύλος για το Βέλγιο!

Έτοιμος ο Θρύλος για το Βέλγιο!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους 28 παίκτες που θα έχει μαζί στην αποστολή του στο Βέλγιο και στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το 2ο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.