Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Αιγύπτιος «κανονιέρης» εν δράσει! (vids)

Ο Αιγύπτιος «κανονιέρης» εν δράσει! (vids)
Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 - 10:23

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να χτυπούν παντού για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Πειραιώτες, σύμφωνα με τους Πορτογάλους βρίσκονται πολύ κοντά στο να κάνουν δικό τους τον Αχμέντ Χασάν για την κορυφή της επίθεσης της ομάδας.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον είχε ως παίκτη στην Ρίο Άβε, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο 25χρονος σέντερ φορ διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου για την επίθεση. Ο Χασάν είναι ένας «κανονιέρης», ο οποίος έχει ξεχωριστή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, κάτι το οποίο έδειξε και την περυσινή σεζόν με τη φανέλα της Μπράγκα.

Παρά το ύψος του, 1.91 μ., είναι αρκετά γρήγορος και μπορεί έτσι να δώσει πολύτιμες λύσεις στους «ερυθρόλευκους» αν τελικά επιβεβαιωθούν τα πορτογαλικά ρεπορτάζ και πιάσει Λιμάνι.

Δείτε τον Αιγύπτιο στράικερ να σκοράρει με κάθε τρόπο, κάτι το οποίο περιμένει και ο 48χρονος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» να κάνει και στον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης

Παλεύει για Αράο...

Παλεύει για Αράο...

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσπαθεί να κάνει δικό του τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο.

«Πέταξε» για το Βέλγιο ο Θρύλος! (pics)

«Πέταξε» για το Βέλγιο ο Θρύλος! (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (13/07) από την Ελλάδα για το Βέλγιο, όπου θα πραγματοποιήσει το 2ο στάδιο της προετοιμασίας του.

Το μέλλον του Αντρέ Μαρτίνς

Το μέλλον του Αντρέ Μαρτίνς

Στην Πορτογαλία σημειώνουν πώς εξετάζει τις προτάσεις που έχει και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.