Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεύση από έναν τελικό πήραν οι οπαδοί του ΠΑΟ! (vid)

Γεύση από έναν τελικό πήραν οι οπαδοί του ΠΑΟ! (vid)
Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 - 22:59

Επιτέλους, οι οπαδοί του ΠΑΟ πήραν γεύση από έναν τελικό! Στο περιθώριο του τελικού του Survivor περίπου 20 άτομα, με κράνη, βρέθηκαν στο Άλσος Βεΐκου, στον τόπο προβολής του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού και διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση στην ομάδα τους, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Αλαφούζου και ζητώντας την απομάκρυνσή του από την ΠΑΕ.

Αφού πέρασαν λίγα λεπτά οι άνδρες ασφαλείας κατάφεραν να τους απομακρύνουν και να επαναφέρουν την τάξη. Με την εισβολή των οπαδών του Παναθηναϊκού υπήρξε αναστάτωση και εκείνη την ώρα παίζονταν διαφημιστικά μηνύματα.

Οι θεατές άρχισαν να κινούνται προς την έξοδο του θεάτρου φοβούμενοι μην τραυματιστούν από τα... ιπτάμενα μπουκάλια, ενώ μετά την απομάκρυνση των οπαδών ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, την ώρα που συνεχιζόταν η μετάδοση των διαφημίσεων, επέστρεψε στο πλατό και σχολίασε το συμβάν απευθυνόμενος στον κόσμο που βρίσκεται στο χώρο, λέγοντας, ότι «δύο πράγματα είναι απέραντα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία».

Διαβάστε επίσης