Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ειδική διαχείριση από τον Πέδρο Μαρτίνς

Ειδική διαχείριση από τον Πέδρο Μαρτίνς
Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 - 01:01
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Βράδυ Σαββάτου (14/07) στις 20:00 αντίπαλος η Τεσέντερλο. Μεσημέρι Κυριακής (15/07) στις 14:00. Μέσα σε διάστημα 20 ωρών οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύο 90λεπτα. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να καλείται να κάνει μια ειδική διαχείριση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του. Έχει μεν 28 παίκτες στην αποστολή μαζί του, αλλά ο συντελεστής δυσκολίας των δύο ματς είναι εντελώς διαφορετικός.

Σίγουρα η πρώτη αναμέτρηση με την Τεσέντερλο, στο «Thes Sport Centrum», είναι θεωρητικά πιο εύκολο ματς σε σχέση με εκείνο κόντρα στην Έουπεν, την Κυριακή στο Kehrweg Stadium. Κάτι που σημαίνει πώς το βράδυ του Σαββάτου ίσως να δούμε παίκτες που δεν έχουν και τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα ματς.

Αντίθετα, την Κυριακή θα δούμε έναν Ολυμπιακό που θα είναι με περισσότερους παίκτες που ο Μαρτίνς υπολογίζει σε πρώτη φάση ως βασικούς γιατί θα είναι ένα πιο δυνατό τεστ κόντρα σε μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας στο Βέλγιο.

Διαβάστε επίσης

Ο Οτζίτζα απέρριψε την Γκενκ

Ο Οτζίτζα απέρριψε την Γκενκ

Η βελγική ομάδα έκανε πρόταση 3 εκατ.. ευρώ στον Ολυμπιακό, αλλά ο παίκτης δεν ήθελε να γυρίσει στο Βέλγιο για τη συγκεκριμένη ομάδα!