Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πιο δυνατό φιλικό για την Έουπεν

Το πιο δυνατό φιλικό για την Έουπεν
Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 - 17:50
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Την πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό, αντιμετωπίζει την Κυριακή το μεσημέρι (15/07, 14:00) η Έουπεν, στο πιο δυνατό φιλικό της κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του βελγικού πρωταθλήματος. Αυτό αναφέρει η «walfoot.be» που κάνει την προαναγγελία του φιλικού του Θρύλου με την ομάδα του Κλοντ Μακελελέ.

Οι Βέλγοι σημειώνουν πώς αρκετοί παίκτες θα αγωνιστούν κόντρα στο Θρύλο, οι οποίοι στα προηγούμενα ματς δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής. Πιο συγκεκριμένα οι Οκανσί, Λουίς Γκαρσια, Κεϊτά, Μιλίτσεβιτς και Βαν Κρόμπριζ. Με τον Μακελελέ να επισημαίνει τις τελευταίες ημέρες πώς δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι μεταγραφικές κινήσεις για την Έουπεν.

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, σημειώνουν πώς είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, με 44 πρωταθλήματα. Στέκονται στην περσινή σεζόν που ήταν περίπλοκη, με τις πολλές αλλαγές προπονητών, αλλά και τους αρκετούς Βέλγους παίκτες που ήταν στο περσινό ρόστερ, οι περισσότεροι εκ των οποίων πλέον δεν συνεχίζουν στο Θρύλο.

Διαβάστε επίσης

24 χρόνια… Νίκαια Club!

24 χρόνια… Νίκαια Club!

Γενέθλια έχει ο Σύνδεσμος της Θύρας 7 στη Νίκαια, ο οποίος συμπλήρωσε 24 χρόνια ένδοξης πορείας σε όλα τα γήπεδα σε Ελλάδα και Εξωτερικό για να βρεθεί κοντά στον Θρύλο.