Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν οι Τούρκοι για Καρίμ

Επιμένουν οι Τούρκοι για Καρίμ
Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 - 08:31

Το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ ακούγεται πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό στην Τουρκία. Είναι χαρακτηριστικό πώς τα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την Μπεσίκτας και τον Ιρανό επιθετικό του Ολυμπιακού είναι πολλά.

Την Κυριακή ο 28χρονος επιθετικός είναι προγραμματισμένο να βρεθεί στο Βέλγιο, μαζί με τον Χατζισαφί, και να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Θρύλου. Το θέμα με τον Καρίμ, όμως, είναι για πόσο ακόμα θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Νέο δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει πώς η Μπεσίκτας αναζητά ποδοσφαιριστές για να δυναμώσει κι άλλο την επιθετική της γραμμή, με τον Ανσαριφάρντ να αποτελεί έναν εκ των βασικών στόχων. Κι όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης είναι σε επαφές με την πλευρά του παίκτη για να τον πείσει και να αποδεχθεί την πρότασή της.

Διαβάστε επίσης

Αρέσει...

Αρέσει...

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 3-0 την Τεσέντερλο και άφησε για ακόμη μία φορά στα φιλικά προετοιμασίας του πολύ καλές εντυπώσεις.

«Θέλουμε τον Ομάρ, αλλά είναι ακριβός»

«Θέλουμε τον Ομάρ, αλλά είναι ακριβός»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπολόνια, Ρικάρντο Μπιγκόν αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της ομάδας του για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος ωστόσο είναι ακριβός για αυτούς.