Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε Ολυμπιακός, πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς»

«Είμαστε Ολυμπιακός, πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς»
Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 - 10:11

Ο Φελίπε Πάρντο πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Τεσέντερλο, καταφέρνοντας μάλιστα να ανοίξει το σκορ της αναμέτρησης στο 22’ του ματς.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην κάμερα της Nova για το συγκεκριμένο ματς και τόνισε μεταξύ άλλων ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του γνώριζαν ότι έπαιζαν με αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας, ωστόσο στον Ολυμπιακό πρέπει όλοι να δίνουν ό,τι έχουν, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε.

Επίσης, αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους, τονίζοντας ότι θέλει να προσφέρει στην ομάδα, κάνοντας χαρούμενο το σύλλογο, ενώ τέλος μίλησε και για τα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς στο σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό με την Τεσέντερλο:

«Ήταν ένας φιλικός αγώνας για εμάς για να αποκτήσουμε σιγά-σιγά ρυθμό και να περάσουμε στο γήπεδο αυτά που θέλει ο προπονητής μας. Γνωρίζαμε ότι ήταν μία ομάδα που δεν είναι τόσο δυνατή, αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός και δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε και πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Έτσι πρέπει να παίζει πάντα ο Ολυμπιακός».

Για τα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς:

«Θέλουμε αυτό που δείχνουμε νομίζω στα παιχνίδια. Πίεση ψηλά, κατοχή της μπάλας, να έχουμε ηρεμία όταν φτάνουμε στην αντίπαλη περιοχή. Θέλουμε να κουράζουμε τον αντίπαλο στην αρχή για να δούμε τους χώρους που υπάρχουν και να τους εκμεταλλευτούμε, ψάχνοντας την κατάλληλη στιγμή για να μπούμε μέσα στην περιοχή και να σκοράρουμε».

Για το τι περιμένει από τον εαυτό του:

«Θέλω να είναι μία καλή χρονιά, να κάνω ωραία πράγματα στον Ολυμπιακό. Ό,τι έγινε, έγινε και πρέπει να το ξεχάσουμε. Από εκεί και πέρα περιμένω πολύ όμορφα πράγματα στον Ολυμπιακό τη φετινή χρονιά. Θέλω να είμαι ένας γρήγορος παίκτης, εκρηκτικός, που να μπορώ να κάνω ντρίμπλες, να δημιουργώ προϋποθέσεις, δίνοντας έτσι χαρές στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης

Αράο και Μπαρέιρο για τον άξονα...

Αράο και Μπαρέιρο για τον άξονα...

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειές του για τον Βραζιλιάνο μέσο, έχοντας πάντως ψηλά στην λίστα του και τον χαφ της Ρασίνγκ Κλουμπ.

Συνεχίζει να σκοράρει ο Γκερέρο

Συνεχίζει να σκοράρει ο Γκερέρο

Ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού σημείωσε το 4ο του γκολ στα 3 πρώτα φιλικά της ομάδας, κάνοντας φανερό ότι έχει πολύ καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

«Θέλουμε τον Ομάρ, αλλά είναι ακριβός»

«Θέλουμε τον Ομάρ, αλλά είναι ακριβός»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπολόνια, Ρικάρντο Μπιγκόν αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της ομάδας του για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος ωστόσο είναι ακριβός για αυτούς.